Coaste scurte fierte cu ciocolată și rozmarin ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără gluten și fără lactate are 1092 calorii, 39G de proteine, și 93G de grăsime pe porție. Această rețetă servește 8 și costă 5,04 USD pe porție. Doar câțiva oameni au făcut această rețetă, iar 1 ar spune că a lovit locul. Mergeți la magazin și ridicați ceapă, ciocolată dulce-amăruie, pătrunjel și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. Pentru a consuma ceapa, puteți urma acest fel principal cu Bomboane De Porumb Cupcakes ca desert. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 66%. Acest scor este bun. Încercați Fiert Hoisin bere coaste scurte cu rozmarin alb-fasole pur cca. e, Zinfandel-coaste scurte de vită fierte cu piure de rozmarin-păstârnac, și Coaste scurte, nu atât de scurte, cu tocană de Hominy dintr-o nouă viraj în sud pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Încălziți oala mare grea la foc mediu.
Echipamente pe care le vei folosi
Grăsime De Porc înapoi
2
Adăugați pancetta și saut până la crocant. Folosind lingura cu fante, transferați pancetta pe prosoape de hârtie pentru a se scurge.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Cuțite Generoase De Garam Masala
Echipamente pe care le vei folosi
Lingura Cu Fante
Prosoape De Hârtie
3
Presărați coaste cu sare și piper. Lucrând în loturi, coaste maronii în picături în oală la foc mediu-mare până se rumenesc pe toate părțile, aproximativ 8 minute pe lot.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sare și Piper
Coaste
Echipamente pe care le vei folosi
Grăsime De Porc înapoi
4
Transferați pe placă.
5
Adăugați ceapa și următoarele 4 ingrediente în oală. Acoperiți, reduceți focul la mediu și gătiți până când legumele sunt moi, amestecând ocazional, aproximativ 10 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Legume
Ceapă
Echipamente pe care le vei folosi
Grăsime De Porc înapoi
6
Adăugați vin. Se fierbe neacoperit până când lichidul este redus la jumătate, răzuind bucățile rumenite, aproximativ 5 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Vin
7
Adăugați bulion, roșii, pătrunjel, cimbru, frunze de dafin și pancetta. Întoarceți coastele în oală, acoperiți parțial și fierbeți 1 1/2 ore. Descoperiți și fierbeți până când carnea de coaste este fragedă, amestecând ocazional, cu aproximativ 1 1/2 ore mai mult.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Frunze De Dafin
2 Cuțite Generoase De Garam Masala
Tomate
Pătrunjel
Bulion
Cimbru
Carne
Coaste
Echipamente pe care le vei folosi
Grăsime De Porc înapoi
8
Transferați coastele pe farfurie; aruncați frunza de dafin. Lingura de grăsime de pe suprafața sosului. Se fierbe sosul până începe să se îngroașe, aproximativ 8 minute. Reduceți căldura la mediu.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Frunze De Dafin
Sos
Coaste
9
Adăugați ciocolată, pudră de cacao și rozmarin; se amestecă până se topește ciocolata. Condimentează după gust cu sare și piper. Întoarceți coastele în oală. Fierbeti la reîncălzire, aproximativ 5 minute.
Merlot, Cabernet Sauvignon și Pinot Noir sunt alegeri excelente pentru coaste scurte de vită. Carnea de vită și vinul roșu sunt o combinație clasică. În general, tăieturile mai slabe de carne de vită se potrivesc bine cu roșii ușoare sau cu corp mediu, cum ar fi pinot noir sau merlot, în timp ce tăieturile mai grase pot face față unui roșu îndrăzneț, cum ar fi cabernet sauvingnon. Ai putea încerca proveniență podgorii Napa Valley Merlot. Recenzenților le place destul de mult cu un rating de 4,2 din 5 stele și un preț de aproximativ 34 de dolari pe sticlă.