Coaste scurte fierte cu ciocolată și rozmarin
Coaste scurte fierte cu ciocolată și rozmarin ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără gluten și fără lactate are 1092 calorii, 39G de proteine, și 93G de grăsime pe porție. Această rețetă servește 8 și costă 5,04 USD pe porție. Doar câțiva oameni au făcut această rețetă, iar 1 ar spune că a lovit locul. Mergeți la magazin și ridicați ceapă, ciocolată dulce-amăruie, pătrunjel și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. Pentru a consuma ceapa, puteți urma acest fel principal cu Bomboane De Porumb Cupcakes ca desert. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 66%. Acest scor este bun. Încercați Fiert Hoisin bere coaste scurte cu rozmarin alb-fasole pur cca. e, Zinfandel-coaste scurte de vită fierte cu piure de rozmarin-păstârnac, și Coaste scurte, nu atât de scurte, cu tocană de Hominy dintr-o nouă viraj în sud pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Încălziți oala mare grea la foc mediu.
Adăugați pancetta și saut până la crocant. Folosind lingura cu fante, transferați pancetta pe prosoape de hârtie pentru a se scurge.
Presărați coaste cu sare și piper. Lucrând în loturi, coaste maronii în picături în oală la foc mediu-mare până se rumenesc pe toate părțile, aproximativ 8 minute pe lot.
Adăugați ceapa și următoarele 4 ingrediente în oală. Acoperiți, reduceți focul la mediu și gătiți până când legumele sunt moi, amestecând ocazional, aproximativ 10 minute.
Adăugați vin. Se fierbe neacoperit până când lichidul este redus la jumătate, răzuind bucățile rumenite, aproximativ 5 minute.
Adăugați bulion, roșii, pătrunjel, cimbru, frunze de dafin și pancetta. Întoarceți coastele în oală, acoperiți parțial și fierbeți 1 1/2 ore. Descoperiți și fierbeți până când carnea de coaste este fragedă, amestecând ocazional, cu aproximativ 1 1/2 ore mai mult.
Transferați coastele pe farfurie; aruncați frunza de dafin. Lingura de grăsime de pe suprafața sosului. Se fierbe sosul până începe să se îngroașe, aproximativ 8 minute. Reduceți căldura la mediu.
Adăugați ciocolată, pudră de cacao și rozmarin; se amestecă până se topește ciocolata. Condimentează după gust cu sare și piper. Întoarceți coastele în oală. Fierbeti la reîncălzire, aproximativ 5 minute.
Vin recomandat: Merlot, Cabernet Sauvignon, Pinot Noir
Merlot, Cabernet Sauvignon și Pinot Noir sunt alegeri excelente pentru coaste scurte de vită. Carnea de vită și vinul roșu sunt o combinație clasică. În general, tăieturile mai slabe de carne de vită se potrivesc bine cu roșii ușoare sau cu corp mediu, cum ar fi pinot noir sau merlot, în timp ce tăieturile mai grase pot face față unui roșu îndrăzneț, cum ar fi cabernet sauvingnon. Ai putea încerca proveniență podgorii Napa Valley Merlot. Recenzenților le place destul de mult cu un rating de 4,2 din 5 stele și un preț de aproximativ 34 de dolari pe sticlă.
![Napa Valley Merlot]()
Napa Valley Merlot
Merlotul nostru din 2006 nu este timid, cu nuanța sa profundă și întunecată de granat și aromele abundente de negru bogatcireșe, cassis și cuișoare. Taninurile abordabile, integrate, încadrează fructul întunecat Generosarome și acoperă palatul cu catifea moale. Finisajul lung, Fructat, dantelat cu condimente de toamnă,se termină cu un zing de afine plin de viață. "Acesta este un vin foarte elegant dintr-o epocă superbă. Iaasta, Miles!"râde vinificatorul Tom Rinaldi, cu o referire la filmul lateral.