Balsamic fiert coaste scurte ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Această rețetă face 6 porții cu 972 calorii, 34G de proteine, și 80g de grăsime fiecare. Pentru $ 4.49 pe portie, această rețetă acoperă 20% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 10 ore. Mergeți la magazin și ridicați ceapă, usturoi, roșii Rome și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. Pentru a folosi sarea kosher, puteți urma acest fel principal cu Tort Cu Firimituri Cu Conținut Scăzut De Grăsimi (Kosher-Lactate) ca desert. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 59%. Acest scor este destul de bun. Încercați Coaste Scurte De Vită Fierte Balsamice, Balsamic-coaste scurte fierte cu cartofi piure de hrean, și Coaste scurte de carne de vită balsamică suculentă, fragedă, într-o oală pentru rețete similare.
Coaste scurte de vită pot fi împerecheate cu Merlot, Cabernet Sauvignon și Pinot Noir. Carnea de vită și vinul roșu sunt o combinație clasică. În general, tăieturile mai slabe de carne de vită se potrivesc bine cu roșii ușoare sau cu corp mediu, cum ar fi pinot noir sau merlot, în timp ce tăieturile mai grase pot face față unui roșu îndrăzneț, cum ar fi cabernet sauvingnon. Ai putea încerca Raymond R Collection Merlot. Recenzenților le place destul de mult cu un rating de 4,1 din 5 stele și un preț de aproximativ 12 dolari pe sticlă.