Coaste Scurte Fierte
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de feluri principale, așa că încercați coaste scurte fierte. Această rețetă servește 4 și costă 7,62 USD pe porție. O porție conține 1605 calorii, 57G de proteine, și 135g de grăsime. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Mergeți la magazin și ridicați pâine crustă, coaste scurte lungi de vită, ciuperci nasture și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. Pentru a consuma ceapa, puteți urma acest fel principal cu Bomboane De Porumb Cupcakes ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 76%. Acest scor este bun. Rețete similare sunt Coaste scurte, nu atât de scurte, cu tocană de Hominy dintr-o nouă viraj în sud, Coaste Scurte Fierte, și Coaste Scurte Fierte.
Instrucțiuni
Presărați coaste cu sare grosieră și piper.
Așezați în strat uniform în aragazul lent.
Adăugați next7 ingrediente, acoperiți și gătiți la căldură scăzutăpână când carnea este fragedă, aproximativ 8 ore.
Folosind lingura cu fante, transferați coaste laservirea bolului. Aruncați pătrunjelul și frunzele de dafin.Lingura de grăsime de pe partea de sus a sosului și se toarnă sospeste coaste.
Vin recomandat: Merlot, Cabernet Sauvignon, Pinot Noir
Merlot, Cabernet Sauvignon și Pinot Noir sunt alegerile mele de top pentru coaste scurte de vită. Carnea de vită și vinul roșu sunt o combinație clasică. În general, tăieturile mai slabe de carne de vită se potrivesc bine cu roșii ușoare sau cu corp mediu, cum ar fi pinot noir sau merlot, în timp ce tăieturile mai grase pot face față unui roșu îndrăzneț, cum ar fi cabernet sauvingnon. Ai putea încerca Merlotul regizorului. Recenzenților le place destul de mult cu un rating de 5 stele din 5 și un preț de aproximativ 21 de dolari pe sticlă.
![Merlotul regizorului]()
Merlotul regizorului
Merlotul regizorului nostru din 2014 oferă lux și un palat rotund și plin. Parfumul său demonstrează fructe roșii și negre cu note de anason și lemn condimentat. Suculent la intrare, vinul se lărgește și devine catifelat pe gust, cu arome de prune, loganberry și cireș negru accentuate de note subtile de condimente de fasole espresso și vanilie prăjită. Taninurile medii susțin corpul acestui vin, oferind rafinament în finisajul său. Perechi frumos cu piept, cotlet de porc la grătar și linguine cu pesto.