Coaste Scurte Fierte

Coaste scurte fierte necesită aproximativ 1 oră și 45 de minute de la început până la sfârșit. Pentru 6,62 USD pe porție, această rețetă acoperă 43% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 2. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 67g de proteine, 78g de grăsime, și un total de 1009 calorii. 1 persoană a găsit această rețetă gustoasă și satisfăcătoare. Mergeți la magazin și ridicați ulei de măsline, busuioc, cimbru și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Este o opțiune bună dacă urmăriți un fără gluten, fără lactate, paleolitic și primar dieta. Acesta este adus la tine de gust de acasă. Funcționează bine ca un fel principal scump. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 76%, ceea ce este bun. Utilizatorilor cărora le-a plăcut această rețetă le-a plăcut și Coaste scurte, nu atât de scurte, cu tocană Hominy dintr - un nou viraj în sud, Coaste Scurte Fierte, și Coaste Scurte Fierte.
Instrucțiuni
Într-un castron mic, combinați apă, 2 linguri ulei, muștar, oțet și condimente; se amestecă bine.
Așezați coastele într-o pungă mare de plastic resigilabilă sau într-un recipient de sticlă superficial. Puneți deoparte jumătate din marinată.
Se toarnă marinada rămasă peste coaste; întoarceți-vă la strat. Acoperiți și refrigerați câteva ore.
Scurgeți, aruncând marinada. Într-o tigaie, rumeniți coastele în uleiul rămas.
Transferați coastele într-un 1-qt superficial uns. vas de copt.
Combinați sosul de roșii și marinada rezervată; se toarnă peste coaste. Acoperiti si coaceti la 350 de calorii timp de 1-1 / 2 ore sau pana cand carnea este frageda.