Coaste Scurte De Zahăr Balsamic-Brun Cu Piure De Usturoi

Coaste Scurte De Zahăr Balsamic-Brun Cu Piure De Usturoi
Această rețetă servește 4. Dacă $1.99 pe portie se încadrează în bugetul dvs., coaste scurte de zahăr Balsamic-brun cu cartofi piure de usturoi ar putea fi un minunat fără gluten rețetă pentru a încerca. O porție conține 441 calorii, 9g de proteine, și 21g de grăsime. 647 de persoane au încercat și le-a plăcut această rețetă. Mergeți la magazin și ridicați lapte, cartofi cu piele roșie, usturoi și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Acesta va fi un hit la dvs Ziua Recunostintei eveniment. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 4 ore. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 56%. Acest scor este solid. Încercați Balsamic-coaste scurte fierte cu cartofi piure de hrean, Friptură de flanc de Bourbon și zahăr brun cu piure de usturoi-arpagic, și Coaste scurte fierte cu aragaz lent cu piure de cartofi pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Reglați suportul cuptorului în poziția inferioară-mijlocie și preîncălziți cuptorul la 325 F. Înveliți un cuptor olandez mare cu ulei de măsline și aduceți la foc mare. Condimentează carnea cu sare și piper. Lucrând în loturi pentru a evita supraaglomerarea, adăugați coaste scurte și gătiți fără să vă mișcați până se rumenesc bine pe prima parte, aproximativ 4 minute. Întoarceți coaste scurte și adăugați ceapă și usturoi. Continuați să gătiți, amestecând ocazional, până când coastele scurte se rumenesc pe a doua parte și ceapa și usturoiul se înmoaie, dar nu se rumenesc complet, cu 2 până la 3 minute mai mult.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Cană De Orez Sălbatic, Clătit Bine1 Cană De Orez Sălbatic, Clătit Bine
Coaste Scurte De VităCoaste Scurte De Vită
1 Legătură De Spanac Proaspăt (aproximativ 3 Căni)1 Legătură De Spanac Proaspăt (aproximativ 3 Căni)
Buchet De Spanac Proaspăt (aproximativBuchet De Spanac Proaspăt (aproximativ
20 De Felii Subțiri De Dovlecel20 De Felii Subțiri De Dovlecel
Mango, Decojit și Tăiat Cubulețe MiciMango, Decojit și Tăiat Cubulețe Mici
Echipamente pe care le vei folosi
1 Kilogram Pulpe De Pui1 Kilogram Pulpe De Pui
Pachet Porumb Congelat, Decongelat, ScursPachet Porumb Congelat, Decongelat, Scurs
2
Adăugați vin roșu în tigaie. Aduceți la fierbere și lăsați-l să fiarbă un minut înainte de a adăuga bulion de vită, Worcestershire, oțet, zahăr brun, frunze de dafin și coajă de portocală. Reveniți la fierbere, acoperiți și transferați la cuptor pentru a găti până când carnea este fragedă cu furculița și sosul este bogat și plin de adâncime, 2 1/2 până la 3 ore în total, răsturnând carnea o dată în timpul gătitului.
Ingrediente de care veți avea nevoie
12 Până La 16 Chifle Sandwich12 Până La 16 Chifle Sandwich
Sifon Crema DieteticaSifon Crema Dietetica
Coaja De PortocalaCoaja De Portocala
3 Linguri Plus 1-1/2 Lingurite Unt, Topit3 Linguri Plus 1-1/2 Lingurite Unt, Topit
Bucăți De Legume De Mărimea Unei MușcăturiBucăți De Legume De Mărimea Unei Mușcături
Semințe De Leuștean PudrăSemințe De Leuștean Pudră
1 Lingură Dijon Sau Muștar Integral1 Lingură Dijon Sau Muștar Integral
Piper Negru Proaspăt Măcinat (după Gust)Piper Negru Proaspăt Măcinat (după Gust)
Mango, Decojit și Tăiat Cubulețe MiciMango, Decojit și Tăiat Cubulețe Mici
Echipamente pe care le vei folosi
Pachet Porumb Congelat, Decongelat, ScursPachet Porumb Congelat, Decongelat, Scurs
Gutui - Curățați De Coajă, Fără Miez și Tăiați în FeliiGutui - Curățați De Coajă, Fără Miez și Tăiați în Felii
3
În timp ce carnea se gătește, aduceți cartofii și usturoiul la fiert într-o oală mare la foc mediu-mare. Gatiti pana se inmoaie cand este străpuns cu o furculiță, 20 până la 25 de minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
9 Căni De Cartofi Tăiați Felii9 Căni De Cartofi Tăiați Felii
Buchet De Spanac Proaspăt (aproximativBuchet De Spanac Proaspăt (aproximativ
Mango, Decojit și Tăiat Cubulețe MiciMango, Decojit și Tăiat Cubulețe Mici
Echipamente pe care le vei folosi
2 Linguri Ulei De Măsline, Plus 2 Linguri Ulei De Măsline (de Cea Mai Bună Calitate), Pentru Stropire2 Linguri Ulei De Măsline, Plus 2 Linguri Ulei De Măsline (de Cea Mai Bună Calitate), Pentru Stropire
4
Scurgeți, reveniți la oală și adăugați unt, lapte și smântână. Se condimentează cu sare și piper și se pasează cu un tocător de cartofi sau o furculiță.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Cană De Orez Sălbatic, Clătit Bine1 Cană De Orez Sălbatic, Clătit Bine
Chipsuri De Butterscotch și Chipsuri De Ciocolată SemidulceChipsuri De Butterscotch și Chipsuri De Ciocolată Semidulce
Topping Batut Si Cirese Maraschino Cu Tulpini, OptionalTopping Batut Si Cirese Maraschino Cu Tulpini, Optional
9 Căni De Cartofi Tăiați Felii9 Căni De Cartofi Tăiați Felii
2 Căni De Brânzeturi Mărunțite Amestecate, Cum Ar Fi Brânzeturi Pentru Tacos2 Căni De Brânzeturi Mărunțite Amestecate, Cum Ar Fi Brânzeturi Pentru Tacos
Echipamente pe care le vei folosi
Masher De CartofiMasher De Cartofi
2 Linguri Ulei De Măsline, Plus 2 Linguri Ulei De Măsline (de Cea Mai Bună Calitate), Pentru Stropire2 Linguri Ulei De Măsline, Plus 2 Linguri Ulei De Măsline (de Cea Mai Bună Calitate), Pentru Stropire
5
Când coastele scurte au terminat de gătit, aruncați frunzele de dafin și coaja de portocală. Condimentează sarea după gust cu sare și piper. La farfurie, așezați o movilă de piure de cartofi pe fiecare dintre cele patru farfurii individuale. Sus cu o coastă scurtă și lingură cu sos.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Cană De Orez Sălbatic, Clătit Bine1 Cană De Orez Sălbatic, Clătit Bine
Coaja De PortocalaCoaja De Portocala
3 Linguri Plus 1-1/2 Lingurite Unt, Topit3 Linguri Plus 1-1/2 Lingurite Unt, Topit
Coaste Scurte De VităCoaste Scurte De Vită
9 Căni De Cartofi Tăiați Felii9 Căni De Cartofi Tăiați Felii
Piper Negru Proaspăt Măcinat (după Gust)Piper Negru Proaspăt Măcinat (după Gust)
(tub Mare)(tub Mare)
6
Serviți imediat.

Vin recomandat: Merlot, Cabernet Sauvignon, Pinot Noir

Merlot, Cabernet Sauvignon și Pinot Noir sunt alegeri excelente pentru coaste scurte de vită. Carnea de vită și vinul roșu sunt o combinație clasică. În general, tăieturile mai slabe de carne de vită se potrivesc bine cu roșii ușoare sau cu corp mediu, cum ar fi pinot noir sau merlot, în timp ce tăieturile mai grase pot face față unui roșu îndrăzneț, cum ar fi cabernet sauvingnon. Un vin pe care l-ați putea încerca este Flora Springs Napa Valley Merlot. Are 4,2 din 5 stele și o sticlă costă aproximativ 18 dolari.
Flora Springs Napa Valley Merlot
Flora Springs Napa Valley Merlot
Plin de arome mari de cireșe negre, boabe de ienupăr și lemn dulce negru, ușurându-se în note de cardamom, scorțișoară și cremă blândă de vanilie. Există o mineralitate de granit intrigantă pentru vin, împreună cu un profil de stejar dulce și dulce în finisaj. Acesta este un vin minunat de sine stătător, dar poate fi asociat cu o varietate de feluri de mâncare. Personalitatea sa puternică îl face să se potrivească bine cu aproape orice ar fi asociat un Cabernet, un fel de mâncare preferat de friptură, de exemplu, totuși structura taninului vinului este suficient de moale pentru a se împerechea cu parmezan de vinete sau felul tău preferat de pui.
DificultateExpert
Gata În4 hrs
Porții4
Scor De Sănătate10
Revista