Coaste Scurte De Zahăr Balsamic-Brun Cu Piure De Usturoi
Această rețetă servește 4. Dacă $1.99 pe portie se încadrează în bugetul dvs., coaste scurte de zahăr Balsamic-brun cu cartofi piure de usturoi ar putea fi un minunat fără gluten rețetă pentru a încerca. O porție conține 441 calorii, 9g de proteine, și 21g de grăsime. 647 de persoane au încercat și le-a plăcut această rețetă. Mergeți la magazin și ridicați lapte, cartofi cu piele roșie, usturoi și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Acesta va fi un hit la dvs Ziua Recunostintei eveniment. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 4 ore. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 56%. Acest scor este solid. Încercați Balsamic-coaste scurte fierte cu cartofi piure de hrean, Friptură de flanc de Bourbon și zahăr brun cu piure de usturoi-arpagic, și Coaste scurte fierte cu aragaz lent cu piure de cartofi pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Reglați suportul cuptorului în poziția inferioară-mijlocie și preîncălziți cuptorul la 325 F. Înveliți un cuptor olandez mare cu ulei de măsline și aduceți la foc mare. Condimentează carnea cu sare și piper. Lucrând în loturi pentru a evita supraaglomerarea, adăugați coaste scurte și gătiți fără să vă mișcați până se rumenesc bine pe prima parte, aproximativ 4 minute. Întoarceți coaste scurte și adăugați ceapă și usturoi. Continuați să gătiți, amestecând ocazional, până când coastele scurte se rumenesc pe a doua parte și ceapa și usturoiul se înmoaie, dar nu se rumenesc complet, cu 2 până la 3 minute mai mult.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fripturi De Vită New York, Cu Os, Dacă Doriți
Stafide Aurii, Măcinate Grosier
Fripturi De Carne Din New York
Crumble De Carne Vegetariană Congelată
Tortilla Proaspete Din Făină, Pentru Servire
2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
1 Baton De Unt, Plus 3 Linguri Topite Pentru Uns
6 Linguri De Lichior Cremos Irlandez
2
Adăugați vin roșu în tigaie. Aduceți la fierbere și lăsați-l să fiarbă un minut înainte de a adăuga bulion de vită, Worcestershire, oțet, zahăr brun, frunze de dafin și coajă de portocală. Reveniți la fierbere, acoperiți și transferați la cuptor pentru a găti până când carnea este fragedă cu furculița și sosul este bogat și plin de adâncime, 2 1/2 până la 3 ore în total, răsturnând carnea o dată în timpul gătitului.
4 Roșii Roma, Fără Miez, Tăiate în Jumătate și Cubulețe
2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
6 Linguri De Lichior Cremos Irlandez
1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă
3
În timp ce carnea se gătește, aduceți cartofii și usturoiul la fiert într-o oală mare la foc mediu-mare. Gatiti pana se inmoaie cand este străpuns cu o furculiță, 20 până la 25 de minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cartofi Feliați, Curățați, Fierți
Crumble De Carne Vegetariană Congelată
2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
1 șalotă Mică, Tăiată Subțire în Semiluni
4
Scurgeți, reveniți la oală și adăugați unt, lapte și smântână. Se condimentează cu sare și piper și se pasează cu un tocător de cartofi sau o furculiță.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fripturi De Vită New York, Cu Os, Dacă Doriți
3 Pachete (8 Uncii Fiecare) Cremă De Brânză Redusă în Grăsimi, Tăiată Cubulețe
3 Napi Mici, Curățați De Coajă și Feliați Cu Grosimea De 1/8 Inch
Cartofi Feliați, Curățați, Fierți
3/4 Cană Plus 2 Linguri De Lapte Evaporat
Echipamente pe care le vei folosi
Masher De Cartofi
1 șalotă Mică, Tăiată Subțire în Semiluni
5
Când coastele scurte au terminat de gătit, aruncați frunzele de dafin și coaja de portocală. Condimentează sarea după gust cu sare și piper. La farfurie, așezați o movilă de piure de cartofi pe fiecare dintre cele patru farfurii individuale. Sus cu o coastă scurtă și lingură cu sos.
Merlot, Cabernet Sauvignon și Pinot Noir sunt alegeri excelente pentru coaste scurte de vită. Carnea de vită și vinul roșu sunt o combinație clasică. În general, tăieturile mai slabe de carne de vită se potrivesc bine cu roșii ușoare sau cu corp mediu, cum ar fi pinot noir sau merlot, în timp ce tăieturile mai grase pot face față unui roșu îndrăzneț, cum ar fi cabernet sauvingnon. Un vin pe care l-ați putea încerca este Flora Springs Napa Valley Merlot. Are 4,2 din 5 stele și o sticlă costă aproximativ 18 dolari.