Coaste Scurte De Zahăr Balsamic-Brun Cu Piure De Usturoi

Coaste Scurte De Zahăr Balsamic-Brun Cu Piure De Usturoi
Această rețetă servește 4. Dacă $1.99 pe portie se încadrează în bugetul dvs., coaste scurte de zahăr Balsamic-brun cu cartofi piure de usturoi ar putea fi un minunat fără gluten rețetă pentru a încerca. O porție conține 441 calorii, 9g de proteine, și 21g de grăsime. 647 de persoane au încercat și le-a plăcut această rețetă. Mergeți la magazin și ridicați lapte, cartofi cu piele roșie, usturoi și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Acesta va fi un hit la dvs Ziua Recunostintei eveniment. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 4 ore. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 56%. Acest scor este solid. Încercați Balsamic-coaste scurte fierte cu cartofi piure de hrean, Friptură de flanc de Bourbon și zahăr brun cu piure de usturoi-arpagic, și Coaste scurte fierte cu aragaz lent cu piure de cartofi pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Reglați suportul cuptorului în poziția inferioară-mijlocie și preîncălziți cuptorul la 325 F. Înveliți un cuptor olandez mare cu ulei de măsline și aduceți la foc mare. Condimentează carnea cu sare și piper. Lucrând în loturi pentru a evita supraaglomerarea, adăugați coaste scurte și gătiți fără să vă mișcați până se rumenesc bine pe prima parte, aproximativ 4 minute. Întoarceți coaste scurte și adăugați ceapă și usturoi. Continuați să gătiți, amestecând ocazional, până când coastele scurte se rumenesc pe a doua parte și ceapa și usturoiul se înmoaie, dar nu se rumenesc complet, cu 2 până la 3 minute mai mult.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fripturi De Vită New York, Cu Os, Dacă DorițiFripturi De Vită New York, Cu Os, Dacă Doriți
Stafide Aurii, Măcinate GrosierStafide Aurii, Măcinate Grosier
Fripturi De Carne Din New YorkFripturi De Carne Din New York
Crumble De Carne Vegetariană CongelatăCrumble De Carne Vegetariană Congelată
Tortilla Proaspete Din Făină, Pentru ServireTortilla Proaspete Din Făină, Pentru Servire
2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
1 Baton De Unt, Plus 3 Linguri Topite Pentru Uns1 Baton De Unt, Plus 3 Linguri Topite Pentru Uns
6 Linguri De Lichior Cremos Irlandez6 Linguri De Lichior Cremos Irlandez
2
Adăugați vin roșu în tigaie. Aduceți la fierbere și lăsați-l să fiarbă un minut înainte de a adăuga bulion de vită, Worcestershire, oțet, zahăr brun, frunze de dafin și coajă de portocală. Reveniți la fierbere, acoperiți și transferați la cuptor pentru a găti până când carnea este fragedă cu furculița și sosul este bogat și plin de adâncime, 2 1/2 până la 3 ore în total, răsturnând carnea o dată în timpul gătitului.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fasole Verde MuratăFasole Verde Murată
6 Pere Medii Bartlett Sau D'Anjou6 Pere Medii Bartlett Sau D'Anjou
Pâine Albă, Feliată Subțire (aproximativ 18 Felii)Pâine Albă, Feliată Subțire (aproximativ 18 Felii)
Grăsime De Porc înapoiGrăsime De Porc înapoi
Bucăți De Legume De Mărimea Unei MușcăturiBucăți De Legume De Mărimea Unei Mușcături
2,2 Kg Coaste Scurte Cu Os2,2 Kg Coaste Scurte Cu Os
Felii Subțiri De șuncă Virginia Sau ProsciuttoFelii Subțiri De șuncă Virginia Sau Prosciutto
4 Roșii Roma, Fără Miez, Tăiate în Jumătate și Cubulețe4 Roșii Roma, Fără Miez, Tăiate în Jumătate și Cubulețe
2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
6 Linguri De Lichior Cremos Irlandez6 Linguri De Lichior Cremos Irlandez
1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă
3
În timp ce carnea se gătește, aduceți cartofii și usturoiul la fiert într-o oală mare la foc mediu-mare. Gatiti pana se inmoaie cand este străpuns cu o furculiță, 20 până la 25 de minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cartofi Feliați, Curățați, FierțiCartofi Feliați, Curățați, Fierți
Crumble De Carne Vegetariană CongelatăCrumble De Carne Vegetariană Congelată
2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
1 șalotă Mică, Tăiată Subțire în Semiluni1 șalotă Mică, Tăiată Subțire în Semiluni
4
Scurgeți, reveniți la oală și adăugați unt, lapte și smântână. Se condimentează cu sare și piper și se pasează cu un tocător de cartofi sau o furculiță.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fripturi De Vită New York, Cu Os, Dacă DorițiFripturi De Vită New York, Cu Os, Dacă Doriți
3 Pachete (8 Uncii Fiecare) Cremă De Brânză Redusă în Grăsimi, Tăiată Cubulețe3 Pachete (8 Uncii Fiecare) Cremă De Brânză Redusă în Grăsimi, Tăiată Cubulețe
3 Napi Mici, Curățați De Coajă și Feliați Cu Grosimea De 1/8 Inch3 Napi Mici, Curățați De Coajă și Feliați Cu Grosimea De 1/8 Inch
Cartofi Feliați, Curățați, FierțiCartofi Feliați, Curățați, Fierți
3/4 Cană Plus 2 Linguri De Lapte Evaporat3/4 Cană Plus 2 Linguri De Lapte Evaporat
Echipamente pe care le vei folosi
Masher De CartofiMasher De Cartofi
1 șalotă Mică, Tăiată Subțire în Semiluni1 șalotă Mică, Tăiată Subțire în Semiluni
5
Când coastele scurte au terminat de gătit, aruncați frunzele de dafin și coaja de portocală. Condimentează sarea după gust cu sare și piper. La farfurie, așezați o movilă de piure de cartofi pe fiecare dintre cele patru farfurii individuale. Sus cu o coastă scurtă și lingură cu sos.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fripturi De Vită New York, Cu Os, Dacă DorițiFripturi De Vită New York, Cu Os, Dacă Doriți
Pâine Albă, Feliată Subțire (aproximativ 18 Felii)Pâine Albă, Feliată Subțire (aproximativ 18 Felii)
Grăsime De Porc înapoiGrăsime De Porc înapoi
Stafide Aurii, Măcinate GrosierStafide Aurii, Măcinate Grosier
Cartofi Feliați, Curățați, FierțiCartofi Feliați, Curățați, Fierți
4 Roșii Roma, Fără Miez, Tăiate în Jumătate și Cubulețe4 Roșii Roma, Fără Miez, Tăiate în Jumătate și Cubulețe
Plus 2 Linguri De Apă Cu GheațăPlus 2 Linguri De Apă Cu Gheață
6
Serviți imediat.

Vin recomandat: Merlot, Cabernet Sauvignon, Pinot Noir

Merlot, Cabernet Sauvignon și Pinot Noir sunt alegeri excelente pentru coaste scurte de vită. Carnea de vită și vinul roșu sunt o combinație clasică. În general, tăieturile mai slabe de carne de vită se potrivesc bine cu roșii ușoare sau cu corp mediu, cum ar fi pinot noir sau merlot, în timp ce tăieturile mai grase pot face față unui roșu îndrăzneț, cum ar fi cabernet sauvingnon. Un vin pe care l-ați putea încerca este Flora Springs Napa Valley Merlot. Are 4,2 din 5 stele și o sticlă costă aproximativ 18 dolari.
Flora Springs Napa Valley Merlot
Flora Springs Napa Valley Merlot
Plin de arome mari de cireșe negre, boabe de ienupăr și lemn dulce negru, ușurându-se în note de cardamom, scorțișoară și cremă blândă de vanilie. Există o mineralitate de granit intrigantă pentru vin, împreună cu un profil de stejar dulce și dulce în finisaj. Acesta este un vin minunat de sine stătător, dar poate fi asociat cu o varietate de feluri de mâncare. Personalitatea sa puternică îl face să se potrivească bine cu aproape orice ar fi asociat un Cabernet, un fel de mâncare preferat de friptură, de exemplu, totuși structura taninului vinului este suficient de moale pentru a se împerechea cu parmezan de vinete sau felul tău preferat de pui.
DificultateExpert
Gata În4 hrs
Porții4
Scor De Sănătate10
Revista