Coaste Scurte De Vită Trase

Coaste scurte de vită trase ar putea fi o rețetă bună pentru a vă extinde cutia principală de rețete. Pentru $ 4.74 pe portie, această rețetă acoperă 24% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă face 4 porții cu 1001 calorii, 36g de proteine, și 86G de grăsime fiecare. Nu mulți oameni au făcut această rețetă, iar 1 ar spune că a lovit locul. De la preparare la farfurie, această rețetă durează 45 minute. Dacă aveți vin, ulei de canolan, garni de buchet și alte câteva ingrediente la îndemână, îl puteți face. Pentru a utiliza până vin rosu sec ai putea urma acest curs principal cu Pinot Noir Brownies ca desert. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten și fără lactate dieta. Acesta este adus la tine de retetele mele. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 48%, ceea ce este destul de bun. Încercați Brânză La Grătar Cu Coaste Scurte Trase, Brânză la grătar cu coaste scurte trase și ceapă roșie murată, și BBQ Carne de vită coaste scurte pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Încălziți 2 lingurițe de ulei într-un cuptor olandez mare, rezistent la cuptor.
Presărați coaste cu sare și piper. Coaste maro pe toate părțile.
Adăugați restul de 1 linguriță de ulei în tigaie; sotati ceapa, morcovul si telina 2 minute sau pana se rumeneste.
Adăugați usturoi; gatiti 3 minute. Întoarceți coastele la tigaie.
Adăugați vin și buchet garni și gătiți 15 minute sau până aproape evaporat.
Adăugați bulion; aduceți la fierbere. Acoperiți și puneți tava în cuptor.
Coaceți 2 ore, amestecând des.
Scoateți capacul; coaceți încă 1 oră sau până când coastele sunt foarte fragede.
Lăsați să se răcească 2 ore.
Transferați carnea pe o farfurie.
Se toarnă amestecul de bulion printr-o strecurătoare fină cu plasă de sârmă și se rezervă bulionul pentru scufundarea sandvișurilor, dacă se dorește. Tăiați carnea cu 2 furci.
* Notă: un buchet garni este ierburi parfumatecum ar fi pătrunjel, frunze de dafin, și timetied împreună sau grupate în tifon (pentru îndepărtarea ușoară) utilizate pentru supe aroma, tocane, și ciorbe.
Pentru mai multe rețete ale lui Govind, consultați micile sale mușcături, nopți mari (Clarkson Potter, 2007), disponibil la amazon.com.
Vin recomandat: Merlot, Cabernet Sauvignon, Pinot Noir
Merlot, Cabernet Sauvignon și Pinot Noir sunt alegeri excelente pentru coaste scurte de vită. Carnea de vită și vinul roșu sunt o combinație clasică. În general, tăieturile mai slabe de carne de vită se potrivesc bine cu roșii ușoare sau medii, cum ar fi pinot noir sau merlot, în timp ce tăieturile mai grase se pot descurca cu un roșu îndrăzneț, cum ar fi cabernet sauvingnon. Ai putea încerca Miranda Lambert County Road Merlot vin. Recenzorilor le place destul de mult cu un rating de 4,4 din 5 stele și un preț de aproximativ 28 de dolari pe sticlă.
![Miranda Lambert County Road Merlot Vin]()
Miranda Lambert County Road Merlot Vin
Spiritul nostru cel mai robust este plin de aromă fructată și culoare puternică, dar netedă ca textură și livrare. Cu esența sa de boabe coapte, aroma persistă atâta timp cât finisajul exploziv. Acest Merlot catifelat uscat este dotat cu echilibrul corect de putere și finețe care îl fac un însoțitor excelent pentru friptură și paste cu sos roșu corpolent și ciocolată neagră.