Coaste scurte de vită trase ar putea fi o rețetă bună pentru a vă extinde cutia principală de rețete. Pentru $ 4.74 pe portie, această rețetă acoperă 24% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă face 4 porții cu 1001 calorii, 36g de proteine, și 86G de grăsime fiecare. Nu mulți oameni au făcut această rețetă, iar 1 ar spune că a lovit locul. De la preparare la farfurie, această rețetă durează 45 minute. Dacă aveți vin, ulei de canolan, garni de buchet și alte câteva ingrediente la îndemână, îl puteți face. Pentru a utiliza până vin rosu sec ai putea urma acest curs principal cu Pinot Noir Brownies ca desert. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten și fără lactate dieta. Acesta este adus la tine de retetele mele. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 48%, ceea ce este destul de bun. Încercați Brânză La Grătar Cu Coaste Scurte Trase, Brânză la grătar cu coaste scurte trase și ceapă roșie murată, și BBQ Carne de vită coaste scurte pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Încălziți 2 lingurițe de ulei într-un cuptor olandez mare, rezistent la cuptor.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Tortilla Proaspete Din Făină, Pentru Servire
Echipamente pe care le vei folosi
2 Lime, Coaja Rasă De La Una, Sucul De La Ambele
2
Presărați coaste cu sare și piper. Coaste maro pe toate părțile.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pepperoncini, Pentru Garnitură
(mequite, Hickory Sau Arin)
3
Adăugați restul de 1 linguriță de ulei în tigaie; sotati ceapa, morcovul si telina 2 minute sau pana se rumeneste.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Grăsime De Porc înapoi
Roșii Medii Proaspete (aproximativ, Curățate și Tăiate în șasimi
Tortilla Proaspete Din Făină, Pentru Servire
Tortilla Proaspete Din Făină, Pentru Servire
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați, Decojiți
4
Adăugați usturoi; gatiti 3 minute. Întoarceți coastele la tigaie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Linguriță De Boia Iute, Afumată Dacă Este Posibil
(mequite, Hickory Sau Arin)
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați, Decojiți
5
Adăugați vin și buchet garni și gătiți 15 minute sau până aproape evaporat.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Buchet Garni
(se Poate înlocui Supa De Pui Sau De Legume)
6
Adăugați bulion; aduceți la fierbere. Acoperiți și puneți tava în cuptor.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Frișcă Suplimentară Groasă, Opțională
Echipamente pe care le vei folosi
2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®
Creveți Sotați, Decojiți
7
Coaceți 2 ore, amestecând des.
Echipamente pe care le vei folosi
2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®
8
Scoateți capacul; coaceți încă 1 oră sau până când coastele sunt foarte fragede.
Ingrediente de care veți avea nevoie
(mequite, Hickory Sau Arin)
Echipamente pe care le vei folosi
2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®
9
Lăsați să se răcească 2 ore.
10
Transferați carnea pe o farfurie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch
11
Se toarnă amestecul de bulion printr-o strecurătoare fină cu plasă de sârmă și se rezervă bulionul pentru scufundarea sandvișurilor, dacă se dorește. Tăiați carnea cu 2 furci.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Frișcă Suplimentară Groasă, Opțională
2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
Cu Os, Pe Piele, Pulpe și Pulpe De Pui
12
* Notă: un buchet garni este ierburi parfumatecum ar fi pătrunjel, frunze de dafin, și timetied împreună sau grupate în tifon (pentru îndepărtarea ușoară) utilizate pentru supe aroma, tocane, și ciorbe.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Buchet Garni
Grăsime De Porc înapoi
1/4 Cană De Grăsime De Porc
Frișcă Suplimentară Groasă, Opțională
Echipamente pe care le vei folosi
Apa Suplimentara
13
Pentru mai multe rețete ale lui Govind, consultați micile sale mușcături, nopți mari (Clarkson Potter, 2007), disponibil la amazon.com.
Merlot, Cabernet Sauvignon și Pinot Noir sunt alegeri excelente pentru coaste scurte de vită. Carnea de vită și vinul roșu sunt o combinație clasică. În general, tăieturile mai slabe de carne de vită se potrivesc bine cu roșii ușoare sau medii, cum ar fi pinot noir sau merlot, în timp ce tăieturile mai grase se pot descurca cu un roșu îndrăzneț, cum ar fi cabernet sauvingnon. Ai putea încerca Miranda Lambert County Road Merlot vin. Recenzorilor le place destul de mult cu un rating de 4,4 din 5 stele și un preț de aproximativ 28 de dolari pe sticlă.