Coaste scurte de vită cu sos de roșii-vin

Coaste scurte de vită cu sos de roșii-vin
Coaste scurte de vită cu sos de roșii-vin ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Această rețetă face 6 porții cu 916 calorii, 33g de proteine, și 82G de grăsime fiecare. Pentru $3.66 pe portie, această rețetă acoperă 19% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Doar câțiva oameni au făcut această rețetă, iar 1 ar spune că a lovit locul. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 2 ore și 50 de minute. Acesta este adus la tine de Betty Crocker. Dacă aveți la îndemână ulei vegetal, bulion suplimentar de vită, coaste scurte de vită și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Pentru a consuma sarea grosieră, puteți urma acest fel principal cu Budincă De Ciocolată Crudă Sănătoasă ca desert. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten, fără lactate și întreg 30 dieta. Cu o lingură scor de 62%, acest fel de mâncare este bun. Rețete similare includ Coaste scurte de vită cu sos de roșii-vin, Vin Roșu Fiert Carne De Vită Coaste Scurte, și Tocană de coaste scurte de vită cu vin roșu fructat.

Instrucțiuni

1
Încălziți cuptorul la 163°.în tigaie de 12 inci, încălziți uleiul la foc mediu-mare. Gatiti coastele in ulei 7-9 minute, rotind frecvent, pana se rumenesc pe toate partile.
Ingrediente de care veți avea nevoie
CoasteCoaste
Ulei De GătitUlei De Gătit
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
CuptorCuptor
2
În vasul de copt din sticlă de 13x9 inci (3 litri), amestecați roșiile, bulionul, vinul, sosul de chili, sarea și piperul până se omogenizează bine.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sare și PiperSare și Piper
Sos De ChiliSos De Chili
TomateTomate
BulionBulion
VinVin
Echipamente pe care le vei folosi
Tava De Copt Din SticlăTava De Copt Din Sticlă
3
Adăugați coaste, ceapă și usturoi; amestecați ușor pentru a amesteca. (Vasul de copt va fi plin.) Acoperiți cu folie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
UsturoiUsturoi
CeapăCeapă
CoasteCoaste
Echipamente pe care le vei folosi
Tava De CoptTava De Copt
Folie De AluminiuFolie De Aluminiu
4
Coaceți 2 ore și 30 de minute sau până când coastele sunt fragede.
Ingrediente de care veți avea nevoie
CoasteCoaste
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
5
Scoateți coastele din vasul de copt; acoperiți pentru a se menține cald. Grăsime degresată din sos.
Ingrediente de care veți avea nevoie
SosSos
CoasteCoaste
Echipamente pe care le vei folosi
Tava De CoptTava De Copt
6
Serviți coaste cu sos.
Ingrediente de care veți avea nevoie
SosSos
CoasteCoaste

Vin recomandat: Merlot, Cabernet Sauvignon, Pinot Noir

Merlot, Cabernet Sauvignon și Pinot Noir sunt alegerile mele de top pentru coaste scurte de vită. Carnea de vită și vinul roșu sunt o combinație clasică. În general, tăieturile mai slabe de carne de vită se potrivesc bine cu roșii ușoare sau cu corp mediu, cum ar fi pinot noir sau merlot, în timp ce tăieturile mai grase pot face față unui roșu îndrăzneț, cum ar fi cabernet sauvingnon. Un vin pe care l-ai putea încerca este Beringer Howell Mountain Bancroft Ranch Merlot. Are 4,2 din 5 stele și o sticlă costă aproximativ 35 de dolari.
Beringer Howell Munte Bancroft Ranch Merlot
Beringer Howell Munte Bancroft Ranch Merlot
Bancroft Ranch Merlot din 2006 are o culoare bogată de granat și are margini cu arome de fructe negre coapte, condimente maro și un indiciu de coajă de portocală. Taninurile sale rafinate și profunzimea aromei îl fac unul dintre cele mai memorabile vinuri ale lui Beringer Din Howell Mountain.Amestec: 93% Merlot, 4% Cabernet Sauvignon și 3% Cabernet Franc
DificultateExpert
Gata În2 hrs, 50 m.
Porții6
Scor De Sănătate29
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
Revista