Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de feluri principale, așa că încercați coaste scurte de carne de vită la grătar. Această rețetă servește 6 și costă 4,84 USD pe porție. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără gluten și fără lactate are 1266 calorii, 42G de proteine, și 104G de grăsime pe porție. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Această rețetă este tipică bucătăriei americane. Mergeți la magazin și ridicați chipotles în sos adobo, piper cayenne, piper și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Pentru a consuma apa, puteți urma acest fel principal cu Pepene Verde-Piersici Slushies ca desert. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 66%. Acest scor este solid. Rețete similare includ Coaste de vită la grătar cu sos de grătar dulce-afumat, Coaste scurte de vită fierte cu crupe de hrean brânzos și sos Porter dulce și acru, și Coaste Scurte De Vită.
Instrucțiuni
1
Așezați toate ingredientele, cu excepția coastelor, într-un castron mediu și amestecați pentru a combina.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Coaste
Echipamente pe care le vei folosi
Bol
2
Așezați coastele într-un vas de copt de 13 pe 9 inci și aranjați-le într-un strat uniform. Frecați uniform amestecul de condimente pe toate părțile coastelor și acoperiți vasul cu folie de aluminiu. (În acest moment, puteți prăji coastele imediat, dar pentru cea mai bună aromă și textură, puneți-le la frigider până la 24 de ore.)
Ingrediente de care veți avea nevoie
Coaste
Condimente Uscate Freca
Echipamente pe care le vei folosi
Folie De Aluminiu
Tava De Copt
3
Încălziți cuptorul la 350 F și aranjați un suport în mijloc. (Dacă ați frecat coastele în prealabil, scoateți-le din frigider și lăsați-le deoparte la temperatura camerei în timp ce cuptorul se încălzește, cel puțin 20 de minute.)
Ingrediente de care veți avea nevoie
Coaste
Echipamente pe care le vei folosi
Cuptor
1
Încălziți uleiul într-o cratiță medie la foc mediu până la sclipire.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ulei De Gătit
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie Cu Sos
2
Adăugați ceapa și usturoiul și gătiți, amestecând ocazional, până se înmoaie, aproximativ 3 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Usturoi
Ceapă
3
Adăugați ingredientele rămase, amestecați pentru a combina și aduceți la foc mic. Reduceți focul la minim și continuați să fierbeți, amestecând ocazional, până când aromele s-au contopit și sosul s-a redus la aproximativ 2 1/2 căni, aproximativ 30 până la 40 de minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sos
Echipamente pe care le vei folosi
Bateti
1
Încălziți un grătar cu gaz sau cărbune la mediu (aproximativ 350 de metri cubi F până la 450 de metri cubi f).
Echipamente pe care le vei folosi
5 Piepți De Pui Dezosate și Fără Piele, Tăiate Cubulețe
2
Așezați coastele pe grătar și periați-le cu o parte din sos. Acoperiți grătarul și gătiți până când apar urme de grătar pe fundul coastelor, aproximativ 5 minute. Întoarceți coastele, periați cu sos, acoperiți și gătiți încă 5 minute. Întoarceți și periați la fiecare 5 minute până când sosul s-a îngroșat și a format o glazură și coastele sunt încălzite, aproximativ 20 de minute în total.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sos
Coaste
Echipamente pe care le vei folosi
5 Piepți De Pui Dezosate și Fără Piele, Tăiate Cubulețe
3
Transferați sosul rămas într-un bol de servire și serviți cu coastele.
Coaste scurte de vită funcționează foarte bine cu Merlot, Cabernet Sauvignon și Pinot Noir. Carnea de vită și vinul roșu sunt o combinație clasică. În general, tăieturile mai slabe de carne de vită se potrivesc bine cu roșii ușoare sau cu corp mediu, cum ar fi pinot noir sau merlot, în timp ce tăieturile mai grase pot face față unui roșu îndrăzneț, cum ar fi cabernet sauvingnon. Robert Mondavi Napa Merlot cu un rating de 4 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 30 de dolari pe sticlă.