Coaste scurte cu vin și smântână
Coaste scurte cu vin și smântână este un fără gluten, primar și vegetarian rețetă cu 6 porții. Pentru $2.09 pe portie, această rețetă acoperă 12% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție conține 336 calorii, 6g de proteine, și 29G de grăsime. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. Mergeți la magazin și ridicați ulei de măsline, muștar granulat, ciuperci de greutate: cremini și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 3 ore și 10 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 40%. Acest scor nu este atât de super. Rețete similare includ Vin Roșu Fiert Coaste Scurte, Vin Roșu Fiert Coaste Scurte, și Vin Roșu Fiert Coaste Scurte.
Instrucțiuni
Încălziți uleiul de măsline într-o oală grea la foc mare.
Presărați coaste scurte pe ambele părți cu sare și piper. Căutați rapid ambele părți ale coastelor scurte, folosind clești pentru a le răsturna la jumătatea drumului. (Doar căutați aproximativ 1 1/2 minute pe fiecare parte.)
Scoateți scurtele pe o farfurie.
Se toarnă vin și bulion de vită în oală.
Adăugați rozmarin. Se amestecă pentru a se combina, răzuind fundul oalei pentru a se degrada. Întoarceți scurtele în oală, reduceți focul la minim, apoi acoperiți oala și fierbeți-o timp de 2 1/2 până la 3 ore. (De asemenea, puteți pune oala într-un cuptor de 300 de grade dacă preferați să nu fierbeți pe plită.) După ce au fiert, scoateți cu grijă scurtele din oală din nou. Se amestecă muștarul, smântâna și caperele, apoi se ridică focul și se lasă să se baloneze și se fierbe ușor câteva minute bune sau până se îngroașă puțin. Gustați și adăugați mai multă sare și piper, dacă este necesar. Întoarceți scurtele la sos, puneți capacul și opriți heat.To prăjiți ciupercile, Preîncălziți cuptorul la 400 de grade. Aranjați ciupercile într-un singur strat pe o foaie de copt.
Stropiți cu ulei de măsline și presărați sare și piper, apoi prăjiți ciupercile până se rumenesc, aproximativ 15 până la 20 de minute.
Serviți scurtele deasupra ciupercilor, apoi stropiți cu sos de smântână suplimentar.
Adăugați puțină crenguță de rozmarin dacă doriți să fiți fantezie.Acest lucru este absolut divin.