Coaste scurte condimentate cu morcovi prăjiți și ceapă Cipollini

Coaste scurte condimentate cu morcovi prăjiți și ceapă Cipollini
Coaste scurte condimentate cu morcovi prăjiți și ceapă Cipollini ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 64G de proteine, 131g de grăsime, și un total de 1706 calorii. Această rețetă servește 4 și costă 9,4 USD pe porție. Dacă aveți la îndemână ghimbir, căței de usturoi, ceapă și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Pentru a utiliza până chimen sol ai putea urma acest curs principal cu Mousse De Ciocolată Marocană ca desert. Nu mulți oameni au făcut această rețetă, iar 1 ar spune că a lovit locul. De la preparare la farfurie, această rețetă durează 3 ore și 45 de minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 80%. Acest scor este solid. Încercați Morcovi glazurați și ceapă Cipollini cu coriandru și portocaliu, Ceapă Cipollini Prăjită, și Ceapă Cipollini prăjită și Treviso pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Preîncălziți cuptorul la 30
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
2
Clătiți și uscați coastele scurte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Coaste Scurte De VităCoaste Scurte De Vită
3
Se presară peste tot cu 1/2 lingură. fiecare sare și piper.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sare și PiperSare și Piper
4
Adăugați 1 lingură. uleiul și untul într-o oală mare, adâncă, rezistentă la cuptor, la foc mediu-mare. Lucrând în loturi, coaste scurte maro peste tot, aproximativ 5 minute pe lot, transferându-se într-un castron așa cum s-a făcut.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Coaste Scurte De VităCoaste Scurte De Vită
UntUnt
Ulei De GătitUlei De Gătit
Echipamente pe care le vei folosi
BolBol
Crengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru GarnituraCrengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru Garnitura
5
Adăugați ceapa tocată, morcovul, țelina, usturoiul și ghimbirul în oală și gătiți, amestecând des, până când legumele încep să se rumenească, 7 până la 8 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
LegumeLegume
MorcovMorcov
țelinățelină
UsturoiUsturoi
GhimbirGhimbir
CeapăCeapă
Echipamente pe care le vei folosi
Crengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru GarnituraCrengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru Garnitura
6
Adăugați chimen și coriandru și gătiți până la parfum, aproximativ 1 minut.
Ingrediente de care veți avea nevoie
CoriandruCoriandru
ChimenChimen
7
Se presară cu făină și se gătește, amestecând des, până se rumenesc.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Făină Pentru Toate ScopurileFăină Pentru Toate Scopurile
8
Se toarnă vin și 2 căni bulion în oală și se adaugă boabe de piper și băț de scorțișoară; amestecand constant, se aduce la fierbere. Întoarceți coastele scurte și orice sucuri acumulate în oală. Lichidul ar trebui să le acopere; adăugați puțin mai mult bulion, dacă este necesar. Acoperiți și coaceți până când carnea este foarte fragedă când este străpunsă, 2 1/4 până la 2 1/2 ore.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Baton De ScorțișoarăBaton De Scorțișoară
Boabe De PiperBoabe De Piper
Coaste Scurte De VităCoaste Scurte De Vită
BulionBulion
CarneCarne
VinVin
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
Crengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru GarnituraCrengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru Garnitura
9
Între timp, răspândiți morcovii și ceapa cipollini într - un 9-cu 13-in. tava de copt.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ceapă CipolliniCeapă Cipollini
Morcovi Pentru CopiiMorcovi Pentru Copii
Kilograme De Mure (aproximativKilograme De Mure (aproximativ
Echipamente pe care le vei folosi
Tava De CoptTava De Copt
10
Stropiți cu restul de 1 lingură. ulei și se amestecă pentru a acoperi; se acoperă cu folie. Set în cuptor după coaste au copt aproximativ 1 1/2 ore, și se coace 45 de minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
CoasteCoaste
Ulei De GătitUlei De Gătit
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
Folie De AluminiuFolie De Aluminiu
11
Îndepărtați folia și prăjiți până când legumele sunt fragede când sunt străpunse și încep să se rumenească, cu aproximativ 15 minute mai mult. Dacă este necesar, se fierbe 4 la 6 in. de la căldură la maro puțin mai mult, aproximativ 5 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
LegumeLegume
Echipamente pe care le vei folosi
Folie De AluminiuFolie De Aluminiu
12
Adăugați sare și piper după gust.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sare și PiperSare și Piper
13
Ridicați coastele din lichidul de gătit, acoperiți și păstrați la cald. Se strecoară lichidul într-o tigaie largă, se degresează grăsimea și se fierbe până când sosul se reduce la aproximativ 2 căni și se acoperă spatele unei linguri, aproximativ 15 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
SosSos
CoasteCoaste
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
14
Aranjați coastele în boluri largi și puțin adânci. Lingurați morcovii și ceapa cipollini în jurul lor și stropiți cu puțin sos.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ceapă CipolliniCeapă Cipollini
MorcovMorcov
SosSos
CoasteCoaste
Echipamente pe care le vei folosi
BolBol
15
Serviți sosul rămas pe lateral.
Ingrediente de care veți avea nevoie
SosSos
16
* Coastele scurte tăiate longitudinal sunt adesea numite în stil englezesc. Dacă sunt prea lungi, roagă-l pe măcelarul tău să le taie în jumătate.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Coaste Scurte De VităCoaste Scurte De Vită

Vin recomandat: Merlot, Cabernet Sauvignon, Pinot Noir

Coaste scurte de vită funcționează foarte bine cu Merlot, Cabernet Sauvignon și Pinot Noir. Carnea de vită și vinul roșu sunt o combinație clasică. În general, tăieturile mai slabe de carne de vită se potrivesc bine cu roșii ușoare sau medii, cum ar fi pinot noir sau merlot, în timp ce tăieturile mai grase se pot descurca cu un roșu îndrăzneț, cum ar fi cabernet sauvingnon. Miranda Lambert County Road Merlot Wine cu un rating de 4.4 din 5 stele pare a fi un meci bun. Costă aproximativ 28 de dolari pe sticlă.
Miranda Lambert County Road Merlot Vin
Miranda Lambert County Road Merlot Vin
Spiritul nostru cel mai robust este plin de aromă fructată și culoare puternică, dar netedă ca textură și livrare. Cu esența sa de boabe coapte, aroma persistă atâta timp cât finisajul exploziv. Acest Merlot catifelat uscat este dotat cu echilibrul corect de putere și finețe care îl fac un însoțitor excelent pentru friptură și paste cu sos roșu corpolent și ciocolată neagră.
DificultateExpert
Gata În3 hrs, 45 m.
Porții4
Scor De Sănătate83
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
Revista