Coaste scurte condimentate cu morcovi prăjiți și ceapă Cipollini
Coaste scurte condimentate cu morcovi prăjiți și ceapă Cipollini ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 64G de proteine, 131g de grăsime, și un total de 1706 calorii. Această rețetă servește 4 și costă 9,4 USD pe porție. Dacă aveți la îndemână ghimbir, căței de usturoi, ceapă și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Pentru a utiliza până chimen sol ai putea urma acest curs principal cu Mousse De Ciocolată Marocană ca desert. Nu mulți oameni au făcut această rețetă, iar 1 ar spune că a lovit locul. De la preparare la farfurie, această rețetă durează 3 ore și 45 de minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 80%. Acest scor este solid. Încercați Morcovi glazurați și ceapă Cipollini cu coriandru și portocaliu, Ceapă Cipollini Prăjită, și Ceapă Cipollini prăjită și Treviso pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Preîncălziți cuptorul la 30
Echipamente pe care le vei folosi
Cuptor
2
Clătiți și uscați coastele scurte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Coaste Scurte De Vită
3
Se presară peste tot cu 1/2 lingură. fiecare sare și piper.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sare și Piper
4
Adăugați 1 lingură. uleiul și untul într-o oală mare, adâncă, rezistentă la cuptor, la foc mediu-mare. Lucrând în loturi, coaste scurte maro peste tot, aproximativ 5 minute pe lot, transferându-se într-un castron așa cum s-a făcut.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Coaste Scurte De Vită
Unt
Ulei De Gătit
Echipamente pe care le vei folosi
Bol
Crengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru Garnitura
5
Adăugați ceapa tocată, morcovul, țelina, usturoiul și ghimbirul în oală și gătiți, amestecând des, până când legumele încep să se rumenească, 7 până la 8 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Legume
Morcov
țelină
Usturoi
Ghimbir
Ceapă
Echipamente pe care le vei folosi
Crengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru Garnitura
6
Adăugați chimen și coriandru și gătiți până la parfum, aproximativ 1 minut.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Coriandru
Chimen
7
Se presară cu făină și se gătește, amestecând des, până se rumenesc.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Făină Pentru Toate Scopurile
8
Se toarnă vin și 2 căni bulion în oală și se adaugă boabe de piper și băț de scorțișoară; amestecand constant, se aduce la fierbere. Întoarceți coastele scurte și orice sucuri acumulate în oală. Lichidul ar trebui să le acopere; adăugați puțin mai mult bulion, dacă este necesar. Acoperiți și coaceți până când carnea este foarte fragedă când este străpunsă, 2 1/4 până la 2 1/2 ore.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Baton De Scorțișoară
Boabe De Piper
Coaste Scurte De Vită
Bulion
Carne
Vin
Echipamente pe care le vei folosi
Cuptor
Crengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru Garnitura
9
Între timp, răspândiți morcovii și ceapa cipollini într - un 9-cu 13-in. tava de copt.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ceapă Cipollini
Morcovi Pentru Copii
Kilograme De Mure (aproximativ
Echipamente pe care le vei folosi
Tava De Copt
10
Stropiți cu restul de 1 lingură. ulei și se amestecă pentru a acoperi; se acoperă cu folie. Set în cuptor după coaste au copt aproximativ 1 1/2 ore, și se coace 45 de minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Coaste
Ulei De Gătit
Echipamente pe care le vei folosi
Cuptor
Folie De Aluminiu
11
Îndepărtați folia și prăjiți până când legumele sunt fragede când sunt străpunse și încep să se rumenească, cu aproximativ 15 minute mai mult. Dacă este necesar, se fierbe 4 la 6 in. de la căldură la maro puțin mai mult, aproximativ 5 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Legume
Echipamente pe care le vei folosi
Folie De Aluminiu
12
Adăugați sare și piper după gust.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sare și Piper
13
Ridicați coastele din lichidul de gătit, acoperiți și păstrați la cald. Se strecoară lichidul într-o tigaie largă, se degresează grăsimea și se fierbe până când sosul se reduce la aproximativ 2 căni și se acoperă spatele unei linguri, aproximativ 15 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sos
Coaste
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie
14
Aranjați coastele în boluri largi și puțin adânci. Lingurați morcovii și ceapa cipollini în jurul lor și stropiți cu puțin sos.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ceapă Cipollini
Morcov
Sos
Coaste
Echipamente pe care le vei folosi
Bol
15
Serviți sosul rămas pe lateral.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sos
16
* Coastele scurte tăiate longitudinal sunt adesea numite în stil englezesc. Dacă sunt prea lungi, roagă-l pe măcelarul tău să le taie în jumătate.
Coaste scurte de vită funcționează foarte bine cu Merlot, Cabernet Sauvignon și Pinot Noir. Carnea de vită și vinul roșu sunt o combinație clasică. În general, tăieturile mai slabe de carne de vită se potrivesc bine cu roșii ușoare sau medii, cum ar fi pinot noir sau merlot, în timp ce tăieturile mai grase se pot descurca cu un roșu îndrăzneț, cum ar fi cabernet sauvingnon. Miranda Lambert County Road Merlot Wine cu un rating de 4.4 din 5 stele pare a fi un meci bun. Costă aproximativ 28 de dolari pe sticlă.