Coaste scurte cantoneze ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Această rețetă fără lactate servește 10 și costă $3.21 pe portie. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 31g de proteine, 75g de grăsime, și un total de 881 calorii. Mergeți la magazin și ridicați piper, sos hoisin, coaste scurte de vită tăiate în engleză și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. Pentru a consuma ghimbirul proaspăt, puteți urma acest fel principal cu Cookie-Uri Proaspete De Ghimbir ca desert. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 8 ore și 10 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 58%. Acest scor este bun. Rețete similare sunt Coaste scurte, nu atât de scurte, cu tocană de Hominy dintr-o nouă viraj în sud, Coaste Scurte, și Coaste Scurte.
Instrucțiuni
1
Într-un castron mare, combinați făina, sarea și piperul. Aruncați coaste în făină condimentată, scuturând excesul.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sare și Piper
Făină Pentru Toate Scopurile
Coaste
Echipamente pe care le vei folosi
Bol
2
Ulei cald într-o tigaie mare la foc mediu-mare. Lucrând în loturi, gătiți coaste, rotind cu clești, până se rumenesc pe toate părțile, aproximativ 10 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Coaste
Ulei De Gătit
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie
Clește
3
Transferați coastele în aragazul lent.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Coaste
Echipamente pe care le vei folosi
Aragaz Lent
4
Se toarnă toate, cu excepția A 1 lingură. grăsime din tigaie.
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie
5
Adăugați ceapa, ghimbirul și usturoiul în tigaie. Gatiti, amestecand des, pana se inmoaie usor, 2 pana la 3 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Usturoi
Ghimbir
Ceapă
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie
6
Se toarnă bulion, crește căldura la mare și se aduce la fierbere, amestecând cu o lingură de lemn pentru a ridica orice bucăți rumenite pe fundul tigaiei. Se amestecă sosul hoisin, sosul de soia și pudra de cinci condimente până se combină bine.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sos Hoisin
Sos De Soia
Bulion
Echipamente pe care le vei folosi
Lingura De Lemn
Tigaie
7
Se toarnă conținutul de tigaie peste coaste în aragaz lent.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Coaste
Echipamente pe care le vei folosi
Aragaz Lent
Tigaie
8
Acoperiți și gătiți până când carnea de vită este foarte fragedă, cu aragaz lent la scăzut timp de 6 până la 8 ore sau la maxim timp de 3 până la 4 ore.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Carne De Vită
Echipamente pe care le vei folosi
Aragaz Lent
9
Scoateți coastele pe un platou. Îndepărtați cât mai multă grăsime din lichidul de gătit în aragazul lent; aruncați grăsimea. Lingurați lichidul rămas peste coaste și serviți fierbinte.
Coaste scurte de vită funcționează foarte bine cu Merlot, Cabernet Sauvignon și Pinot Noir. Carnea de vită și vinul roșu sunt o combinație clasică. În general, tăieturile mai slabe de carne de vită se potrivesc bine cu roșii ușoare sau cu corp mediu, cum ar fi pinot noir sau merlot, în timp ce tăieturile mai grase pot face față unui roșu îndrăzneț, cum ar fi cabernet sauvingnon. Ai putea încerca Beringer Howell Mountain Bancroft Ranch Merlot. Recenzenților le place destul de mult cu un rating de 4,2 din 5 stele și un preț de aproximativ 35 de dolari pe sticlă.