Coaste scurte Cabernet cu mămăligă parmezană

Coaste scurte Cabernet cu mămăligă parmezană
Această rețetă face 8 porții cu 207 calorii, 8g de proteine, și 6g de grăsime fiecare. Pentru $1.77 pe portie, această rețetă acoperă 12% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 2 ore și 21 de minute. Mergeți la magazin și ridicați oțet balsamic, sare kosher, apă și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 46%. Acest scor este bun. Încercați Cabernet-coaste scurte fierte cu Gorgonzola Polentan și Gremolata cu plante mixte, Cabernet-Coaste Scurte De Vită Fierte, și Cabernet coaste scurte fierte cu Bietă elvețiană și Orecchiette pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Presărați coaste cu sare și piper.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pepperoncini, Pentru GarniturăPepperoncini, Pentru Garnitură
(mequite, Hickory Sau Arin)(mequite, Hickory Sau Arin)
2
Încălziți un cuptor olandez mare la foc mediu-mare.
Echipamente pe care le vei folosi
2 Lime, Coaja Rasă De La Una, Sucul De La Ambele2 Lime, Coaja Rasă De La Una, Sucul De La Ambele
3
Adăugați 1 linguriță de ulei de măsline în tigaie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
3 Linguri De Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coaja (opțional)3 Linguri De Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coaja (opțional)
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați, DecojițiCreveți Sotați, Decojiți
4
Adăugați 8 coaste și sotati timp de 6 minute, transformându-se în maro pe toate părțile.
Ingrediente de care veți avea nevoie
(mequite, Hickory Sau Arin)(mequite, Hickory Sau Arin)
5
Îndepărtați coastele. Repetați procedura cu restul de 1 linguriță de ulei și 8 coaste.
Ingrediente de care veți avea nevoie
(mequite, Hickory Sau Arin)(mequite, Hickory Sau Arin)
Tortilla Proaspete Din Făină, Pentru ServireTortilla Proaspete Din Făină, Pentru Servire
6
Se adauga ceapa si urmatoarele 5 ingrediente (prin rozmarin) la tigaie; sotati 3 minute, amestecand continuu.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Carne De Oaie Dezosată, Tăiată în Cuburi De 7-10 Cm - Sau înlocuiți Cu Spată De Miel DezosatăCarne De Oaie Dezosată, Tăiată în Cuburi De 7-10 Cm - Sau înlocuiți Cu Spată De Miel Dezosată
Tortilla Proaspete Din Făină, Pentru ServireTortilla Proaspete Din Făină, Pentru Servire
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați, DecojițiCreveți Sotați, Decojiți
7
Adăugați vin în tigaie și aduceți la fierbere, răzuind tigaia pentru a slăbi bucățile rumenite. Gatiti timp de 13 minute sau pana se reduce la 2 cani.
Ingrediente de care veți avea nevoie
(se Poate înlocui Supa De Pui Sau De Legume)(se Poate înlocui Supa De Pui Sau De Legume)
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați, DecojițiCreveți Sotați, Decojiți
8
Preîncălziți cuptorul la 35
Echipamente pe care le vei folosi
2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®
9
Adăugați bulion în tigaie și aduceți la fierbere. Întoarceți coastele în tigaie. Acoperiți și coaceți la 350 timp de 1 1/2 ore, întorcând coastele după 45 de minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Frișcă Suplimentară Groasă, OpționalăFrișcă Suplimentară Groasă, Opțională
(mequite, Hickory Sau Arin)(mequite, Hickory Sau Arin)
Echipamente pe care le vei folosi
2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®
Creveți Sotați, DecojițiCreveți Sotați, Decojiți
10
Scoateți coastele din tigaie și strecurați lichidul de gătit printr-o sită cu ochiuri fine peste un castron. Aruncați solidele. Grăsime degresată; aruncați. Întoarceți lichidul de gătit în tigaie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
(mequite, Hickory Sau Arin)(mequite, Hickory Sau Arin)
Echipamente pe care le vei folosi
Cu Os, Pe Piele, Pulpe și Pulpe De PuiCu Os, Pe Piele, Pulpe și Pulpe De Pui
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
Creveți Sotați, DecojițiCreveți Sotați, Decojiți
11
Combinați făina și 2 lingurițe de apă într-un castron mic, amestecând bine.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Bomboane De Porumb, Covrigei Suplimentari și Fursecuri Ovale Tip Sandwich Cu Ciocolată, Umplute Cu Cremă (întregi și Zdrobite)Bomboane De Porumb, Covrigei Suplimentari și Fursecuri Ovale Tip Sandwich Cu Ciocolată, Umplute Cu Cremă (întregi și Zdrobite)
Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coajă (opțional)Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coajă (opțional)
Echipamente pe care le vei folosi
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
12
Se adaugă în tigaie și se aduce la fierbere. Gatiti timp de 11 minute sau pana se reduce la aproximativ 1 cana. Se amestecă oțetul.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Felii Subțiri De șuncă Virginia Sau ProsciuttoFelii Subțiri De șuncă Virginia Sau Prosciutto
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați, DecojițiCreveți Sotați, Decojiți
13
Pentru a prepara gremolata, combinați 1/3 cană de pătrunjel, 1/2 linguriță de coajă de lămâie și usturoi tocat.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Dressing Lamaie PiperDressing Lamaie Piper
1 Baton De Bomboane De Ciocolată Cu Lapte Cu Migdale (4-1/4 Uncii), Tocate1 Baton De Bomboane De Ciocolată Cu Lapte Cu Migdale (4-1/4 Uncii), Tocate
1/4 Cană De Grăsime De Porc1/4 Cană De Grăsime De Porc
14
Pentru a pregăti mămăliga, aduceți 3 căni de lapte, 1 cană de apă, 5/8 linguriță de sare și 1/8 linguriță de piper negru la fierbere la foc mediu. Se amestecă încet 1 cană mămăligă. Gatiti 5 minute sau pana se ingroasa, amestecand frecvent. Se amestecă brânza.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cu 4 G De Grăsime Sau Mai Puțin Pe Porție (recomandat: Amy's Chunky Tomate Bisque)Cu 4 G De Grăsime Sau Mai Puțin Pe Porție (recomandat: Amy's Chunky Tomate Bisque)
1/2 Portocala, Coaja Proaspat Rasa1/2 Portocala, Coaja Proaspat Rasa
4-1/2 Căni De Brânză Cheddar Rasă4-1/2 Căni De Brânză Cheddar Rasă
Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coajă (opțional)Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coajă (opțional)
Banane, Tăiate în Felii De 1,2 Cm GrosimeBanane, Tăiate în Felii De 1,2 Cm Grosime
Pâine De O Zi Tăiată Cuburi (cuburi De 1,2 Cm), Fără CrustăPâine De O Zi Tăiată Cuburi (cuburi De 1,2 Cm), Fără Crustă
15
Așezați 1/2 cană de mămăligă în fiecare din cele 8 boluri puțin adânci și acoperiți fiecare porție cu 2 coaste, 2 linguri de sos și aproximativ 2 lingurițe de gremolata.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/2 Portocala, Coaja Proaspat Rasa1/2 Portocala, Coaja Proaspat Rasa
Măruntaie și Os De Gât De CurcanMăruntaie și Os De Gât De Curcan
(mequite, Hickory Sau Arin)(mequite, Hickory Sau Arin)
Echipamente pe care le vei folosi
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat

Ingrediente

12 lingurițe de pudră de usturoipulpă de miel (scoasă din frigider și lăsată să stea la temperatura camerei cu 1 oră înainte de preparare)pulpă de miel (scoasă din frigider și lăsată să stea la temperatura camerei cu 1 oră înainte de preparare)0Bucăți de caramele Heath Barcârnați de porc fără învelișcârnați de porc fără înveliș1Bucăți de caramele Heath Barcu 4 g de grăsime sau mai puțin pe porție (recomandat: amy's chunky tomate bisque)cu 4 g de grăsime sau mai puțin pe porție (recomandat: amy's chunky tomate bisque)851 dovleac galben, tăiat în cuburi de 2,5 cm.16 coaste scurte de vită cu OS, tăiate16 coaste scurte de vită cu OS, tăiate5911 lb Mafaldi Fresh, dacă este posibilcabernet Sauvignon sau alt vin roșu seccabernet Sauvignon sau alt vin roșu sec1181 lb Mafaldi Fresh, dacă este posibilmorcov tocatmorcov tocat1181 lb Mafaldi Fresh, dacă este posibilțelină tocatățelină tocată7101 lb Mafaldi Fresh, dacă este posibillapte fără grăsimilapte fără grăsimi1Oreos dublu umplutfăină universalăfăină universală791 lb Mafaldi Fresh, dacă este posibilpătrunjel proaspăt tocat cu frunze platepătrunjel proaspăt tocat cu frunze plate1cățel de usturoi, tocatcățel de usturoi, tocat6cuișoare de usturoi, feliatecuișoare de usturoi, feliate1Bucăți de caramele Heath Barcartofi rumeni, aproximativ 6 uncii fiecarecartofi rumeni, aproximativ 6 uncii fiecare1Bucăți de caramele Heath Barcoaja de lămâie rasăcoaja de lămâie rasă2961 lb Mafaldi Fresh, dacă este posibilbulion de carne de vită cu sodiu inferiorbulion de carne de vită cu sodiu inferior2Bucăți de caramele Heath Barulei de măsline, divizatulei de măsline, divizat2371 lb Mafaldi Fresh, dacă este posibilceapa tocataceapa tocata281 dovleac galben, tăiat în cuburi de 2,5 cm.1/4 cană Parmigiano proaspăt ras-brânză Reggiano1/4 cană Parmigiano proaspăt ras-brânză Reggiano2371 lb Mafaldi Fresh, dacă este posibilpolenta de gătit rapidpolenta de gătit rapid1crenguță de rozmarincrenguță de rozmarin1771 lb Mafaldi Fresh, dacă este posibilceapă eșalotă tocateceapă eșalotă tocate2371 lb Mafaldi Fresh, dacă este posibilparmezan proaspăt ras, plus coajă (opțional)parmezan proaspăt ras, plus coajă (opțional)2Bucăți de caramele Heath Barparmezan proaspăt ras, plus coajă (opțional)parmezan proaspăt ras, plus coajă (opțional)

Vin recomandat: Merlot, Cabernet Sauvignon, Pinot Noir

Coaste scurte de vită pot fi împerecheate cu Merlot, Cabernet Sauvignon și Pinot Noir. Carnea de vită și vinul roșu sunt o combinație clasică. În general, tăieturile mai slabe de carne de vită se potrivesc bine cu roșii ușoare sau cu corp mediu, cum ar fi pinot noir sau merlot, în timp ce tăieturile mai grase pot face față unui roșu îndrăzneț, cum ar fi cabernet sauvingnon. Cele două viță de vie Columbia Valley Merlot cu un rating de 4.2 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 7 dolari pe sticlă.
Două Viță De Vie Columbia Valley Merlot
Două Viță De Vie Columbia Valley Merlot
Acest vin cu fructe înainte este definit de arome și arome de zmeură șifructe de padure. Expresiile de cafea și cacao încadrează Palatul Mijlociu și condimenteazăîn jurul finisajului moale și catifelat.
DificultateExpert
Gata În2 hrs, 21 m.
Porții8
Scor De Sănătate12
Revista