Coaste Prime prăjite cu cimbru și Marsala

Coaste Prime prăjite cu cimbru și Marsala
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de feluri principale, așa că încercați coastele Prime prăjite cu cimbru și Marsalan. Această rețetă servește 6 și costă 10,28 USD pe porție. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără gluten și primară are 1492 calorii, 63G de proteine, și 126g de grăsime per portie. Acesta va fi un hit la dvs valentin zi eveniment. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face din nou. Mergeți la magazin și ridicați sare kosher, cimbru, bulion de vită și alte câteva lucruri pentru ao face astăzi. Pentru a utiliza până sare kosher ai putea urma acest curs principal cu Tort Cu Conținut Scăzut De Grăsimi (Kosher-Lactate) ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă durează 3 ore și 20 de minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 52%. Acest scor este solid. Încercați Prim coaste cu Marsala-sos de ciuperci, Friptură prim coaste cu cimbru au Jus, și Prime Cocktail De Cimbru pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Urmăriți cum să faceți această rețetă.
2
Pentru carnea de vită: lăsați carnea de vită să stea la temperatura camerei înainte de prăjire, 30 de minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Jalapeno, Tăiat în Fâșii SubțiriJalapeno, Tăiat în Fâșii Subțiri
3
Așezați un suport pentru cuptor în centrul cuptorului. Preîncălziți cuptorul la 425 grade F.
Echipamente pe care le vei folosi
2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®
4
Se amestecă împreună cimbru, sare, piper și usturoi într-un castron mic. Faceți fante lungi de 1 inch, adânci de 1/2 inch pe toată carnea folosind un cuțit de decojit. Frecați amestecul de usturoi în fante și pe restul de carne.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Linguriță De Boia Iute, Afumată Dacă Este Posibil1 Linguriță De Boia Iute, Afumată Dacă Este Posibil
1 Mușchi Sau Spată De Porc Dezosată, Cu O Crestătură Adâncă în Partea De Sus (aproximativ 2,3 Kg)1 Mușchi Sau Spată De Porc Dezosată, Cu O Crestătură Adâncă în Partea De Sus (aproximativ 2,3 Kg)
1/2 Varză Creață Feliată Mărunt1/2 Varză Creață Feliată Mărunt
2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch
Pâine De O Zi Tăiată Cuburi (cuburi De 1,2 Cm), Fără CrustăPâine De O Zi Tăiată Cuburi (cuburi De 1,2 Cm), Fără Crustă
2 3/4 Uncii (75 Grame) Sultane Aurii2 3/4 Uncii (75 Grame) Sultane Aurii
Echipamente pe care le vei folosi
1 Rulou Galben Cu Fructe1 Rulou Galben Cu Fructe
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
5
Așezați carnea, cu partea grasă în sus, într-o tigaie de prăjire superficială. Prăjiți 45 de minute. Acoperiți carnea cu folie și continuați să prăjiți până când un termometru pentru carne introdus drept în jos în centrul cărnii înregistrează 145 de grade F pentru mediu-rare, 65 până la 75 de minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
Sos Iute Cu Ulei De SusanSos Iute Cu Ulei De Susan
Varză Mov, Feliată MăruntVarză Mov, Feliată Mărunt
Creveți SotațiCreveți Sotați
6
Așezați friptura pe o foaie de copt și cort cu folie. Se lasă să se odihnească timp de 20 de minute.
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți SotațiCreveți Sotați
Creveți SotațiCreveți Sotați
1
Combinați orice sucuri din carnea odihnită cu bulionul, marsala, săgeata și cimbru într-o cratiță medie. Aduceți la fierbere, amestecând constant. Reduceți căldura și fierbeți până la Grosime, 20 de minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
ArorutArorut
Smântână Groasă, Plus 1/3 Cană Smântână Groasă, ReceSmântână Groasă, Plus 1/3 Cană Smântână Groasă, Rece
Frișcă Suplimentară Groasă, OpționalăFrișcă Suplimentară Groasă, Opțională
1/2 Varză Creață Feliată Mărunt1/2 Varză Creață Feliată Mărunt
2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
20 De Căpșuni Proaspete, Fără Coajă20 De Căpșuni Proaspete, Fără Coajă
2
Bateti untul pana se omogenizeaza si condimentati cu sare si piper.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pepperoncini, Pentru GarniturăPepperoncini, Pentru Garnitură
8 Căni De Bezele Miniaturale, împărțite8 Căni De Bezele Miniaturale, împărțite
Echipamente pe care le vei folosi
1 Legătură Mare De Violete Sălbatice (inclusiv Tulpinile), Spălate1 Legătură Mare De Violete Sălbatice (inclusiv Tulpinile), Spălate
3
Se toarnă sosul într-un ulcior de servire. Feliați friptura în felii groase de 1/2 inci și aranjați pe un platou.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Măruntaie și Os De Gât De CurcanMăruntaie și Os De Gât De Curcan
4
Serviți sosul alături.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Măruntaie și Os De Gât De CurcanMăruntaie și Os De Gât De Curcan
DificultateExpert
Gata În3 hrs, 20 m.
Porții6
Scor De Sănătate18
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
Revista