Coaste Prime prăjite cu cimbru și Marsala

Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de feluri principale, așa că încercați coastele Prime prăjite cu cimbru și Marsalan. Această rețetă servește 6 și costă 10,28 USD pe porție. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără gluten și primară are 1492 calorii, 63G de proteine, și 126g de grăsime per portie. Acesta va fi un hit la dvs valentin zi eveniment. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face din nou. Mergeți la magazin și ridicați sare kosher, cimbru, bulion de vită și alte câteva lucruri pentru ao face astăzi. Pentru a utiliza până sare kosher ai putea urma acest curs principal cu Tort Cu Conținut Scăzut De Grăsimi (Kosher-Lactate) ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă durează 3 ore și 20 de minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 52%. Acest scor este solid. Încercați Prim coaste cu Marsala-sos de ciuperci, Friptură prim coaste cu cimbru au Jus, și Prime Cocktail De Cimbru pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Urmăriți cum să faceți această rețetă.
Pentru carnea de vită: lăsați carnea de vită să stea la temperatura camerei înainte de prăjire, 30 de minute.
Așezați un suport pentru cuptor în centrul cuptorului. Preîncălziți cuptorul la 425 grade F.
Se amestecă împreună cimbru, sare, piper și usturoi într-un castron mic. Faceți fante lungi de 1 inch, adânci de 1/2 inch pe toată carnea folosind un cuțit de decojit. Frecați amestecul de usturoi în fante și pe restul de carne.
Așezați carnea, cu partea grasă în sus, într-o tigaie de prăjire superficială. Prăjiți 45 de minute. Acoperiți carnea cu folie și continuați să prăjiți până când un termometru pentru carne introdus drept în jos în centrul cărnii înregistrează 145 de grade F pentru mediu-rare, 65 până la 75 de minute.
Așezați friptura pe o foaie de copt și cort cu folie. Se lasă să se odihnească timp de 20 de minute.
Combinați orice sucuri din carnea odihnită cu bulionul, marsala, săgeata și cimbru într-o cratiță medie. Aduceți la fierbere, amestecând constant. Reduceți căldura și fierbeți până la Grosime, 20 de minute.
Bateti untul pana se omogenizeaza si condimentati cu sare si piper.
Se toarnă sosul într-un ulcior de servire. Feliați friptura în felii groase de 1/2 inci și aranjați pe un platou.