Coaste prime cu crustă de sare și piper cu Jus de salvie
Sare și piper-Crusted prim coaste cu salvie Jus ar putea fi doar felul principal pe care il cautati. Această rețetă servește 10 și costă 14,28 USD pe porție. O porție conține 1972 calorii, 90g de proteine, și 169g de grăsime. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. Acesta va fi un hit la dvs ziua valentin eveniment. Este o opțiune bună dacă urmați un fără lactate dieta. Mergeți la magazin și ridicați crenguțe de salvie, crenguțe de cimbru, ceapă și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. Pentru a consuma făina, puteți urma acest fel principal cu Tarta de mere cu sos de Caramel ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 4 ore. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 70%. Acest scor este destul de bun. Încercați Prim Coaste Cu Usturoi & Sare & Piper Crusta, Coaste Prime Încrustate Cu Sare, și PW ' s Prime Rib cu crustă de sare de rozmarin pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Preîncălziți cuptorul la 40
Echipamente pe care le vei folosi
2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®
2
Puneți carnea într-o tigaie mare, cu grăsime în sus. Condimentează carnea generos cu sare și piper. În jurul fripturii, împrăștiați câte 10 crenguțe de salvie și cimbru, 6 frunze de dafin, șalotă și căței de usturoi zdrobiți.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pepperoncini, Pentru Garnitură
(rupt în Bucăți, Dacă Se Dorește)
Grăsime De Porc înapoi
Frișcă Suplimentară Groasă
1/2 Varză Creață Feliată Mărunt
2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch
1/2 Crenguță Rozmarin
Echipamente pe care le vei folosi
Varză Mov, Feliată Mărunt
3
Se toarnă 1 cană de apă și se prăjește timp de 45 de minute. Reduceți temperatura la 27
Ingrediente de care veți avea nevoie
Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coajă (opțional)
4
Prăjiți carnea timp de aproximativ 2 ore și 15 minute mai mult, adăugând restul de 1 cană de apă în tigaie pe măsură ce sucurile se evaporă. Friptura se face atunci când un termometru cu citire instantanee introdus în partea cea mai groasă înregistrează 13
Ingrediente de care veți avea nevoie
Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coajă (opțional)
2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
Sos Iute Cu Ulei De Susan
Creveți Sotați, Decojiți
5
Transferați friptura pe o placă mare de sculptură.
6
Turnați grăsimea din tigaia de prăjire într-un castron mare rezistent la căldură, oprindu-vă când ajungeți la sucurile de tigaie siropoase din partea de jos.
Echipamente pe care le vei folosi
Varză Mov, Feliată Mărunt
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
7
Turnați sucurile de tigaie într-un castron mic și aruncați legumele și ierburile.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Pui întreg Cumpărat Din Magazin (aproximativ 2 Lire Sterline)
Așchii De Lemn înmuiate (mequite, Hickory Sau Arin), Opțional
Echipamente pe care le vei folosi
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
Creveți Sotați, Decojiți
8
Puneți tigaia peste 2 arzătoare și adăugați 2 linguri de grăsime rezervată.
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați, Decojiți
9
Adăugați ceapa, boabele de piper și usturoiul feliat, restul de 2 foi de dafin și 10 crenguțe fiecare de salvie și cimbru. Gatiti la foc moderat pana cand ceapa se inmoaie, aproximativ 8 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Mănunchi De Ierburi Aromatice: Coriandru Proaspăt, Maghiran Sau Oregano și Cimbru
Grăsime De Porc înapoi
1 Linguriță De Boia Iute, Afumată Dacă Este Posibil
Tortilla Proaspete Din Făină, Pentru Servire
1/2 Varză Creață Feliată Mărunt
1/2 Crenguță Rozmarin
10
Adăugați vinul și gătiți, răzuind orice bucăți lipite de fundul și părțile laterale ale tigaiei.
Ingrediente de care veți avea nevoie
(se Poate înlocui Supa De Pui Sau De Legume)
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați, Decojiți
11
Se toarnă amestecul într-o cratiță medie și se fierbe la foc mare.
Echipamente pe care le vei folosi
20 De Căpșuni Proaspete, Fără Coajă
12
Adăugați bulionul de vită și sucurile de tigaie și gătiți la foc moderat până se reduce ușor, aproximativ 15 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Boia De Ardei Iute, Afumată Dacă Se Poate
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați, Decojiți
13
Într-un castron mic, bateți făina cu 2 linguri de grăsime rezervată.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Bomboane De Porumb, Covrigei Suplimentari și Fursecuri Ovale Tip Sandwich Cu Ciocolată, Umplute Cu Cremă (întregi și Zdrobite)
Echipamente pe care le vei folosi
1 Legătură Mare De Violete Sălbatice (inclusiv Tulpinile), Spălate
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
14
Bateți pasta în cratiță și fierbeți sosul până se îngroașă, aproximativ 5 minute. Se strecoară sosul printr-o sită fină și se păstrează la cald până când este gata de servit.
Ingrediente de care veți avea nevoie
6 Catei Mari De Usturoi, Feliati Subtiri
Echipamente pe care le vei folosi
20 De Căpșuni Proaspete, Fără Coajă
Cu Os, Pe Piele, Pulpe și Pulpe De Pui
1 Legătură Mare De Violete Sălbatice (inclusiv Tulpinile), Spălate
15
Tăiați oasele de pe friptură și tăiați carnea cu grosimea de 1/2 inch.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch
16
Tăiați între oase și serviți-le pe lateral. Treceți sosul la masă.