Coaste prime cu crustă de sare și piper cu Jus de salvie

Sare și piper-Crusted prim coaste cu salvie Jus ar putea fi doar felul principal pe care il cautati. Această rețetă servește 10 și costă 14,28 USD pe porție. O porție conține 1972 calorii, 90g de proteine, și 169g de grăsime. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. Acesta va fi un hit la dvs ziua valentin eveniment. Este o opțiune bună dacă urmați un fără lactate dieta. Mergeți la magazin și ridicați crenguțe de salvie, crenguțe de cimbru, ceapă și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. Pentru a consuma făina, puteți urma acest fel principal cu Tarta de mere cu sos de Caramel ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 4 ore. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 70%. Acest scor este destul de bun. Încercați Prim Coaste Cu Usturoi & Sare & Piper Crusta, Coaste Prime Încrustate Cu Sare, și PW ' s Prime Rib cu crustă de sare de rozmarin pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 40
Puneți carnea într-o tigaie mare, cu grăsime în sus. Condimentează carnea generos cu sare și piper. În jurul fripturii, împrăștiați câte 10 crenguțe de salvie și cimbru, 6 frunze de dafin, șalotă și căței de usturoi zdrobiți.
Se toarnă 1 cană de apă și se prăjește timp de 45 de minute. Reduceți temperatura la 27
Prăjiți carnea timp de aproximativ 2 ore și 15 minute mai mult, adăugând restul de 1 cană de apă în tigaie pe măsură ce sucurile se evaporă. Friptura se face atunci când un termometru cu citire instantanee introdus în partea cea mai groasă înregistrează 13
Transferați friptura pe o placă mare de sculptură.
Turnați grăsimea din tigaia de prăjire într-un castron mare rezistent la căldură, oprindu-vă când ajungeți la sucurile de tigaie siropoase din partea de jos.
Turnați sucurile de tigaie într-un castron mic și aruncați legumele și ierburile.
Puneți tigaia peste 2 arzătoare și adăugați 2 linguri de grăsime rezervată.
Adăugați ceapa, boabele de piper și usturoiul feliat, restul de 2 foi de dafin și 10 crenguțe fiecare de salvie și cimbru. Gatiti la foc moderat pana cand ceapa se inmoaie, aproximativ 8 minute.
Adăugați vinul și gătiți, răzuind orice bucăți lipite de fundul și părțile laterale ale tigaiei.
Se toarnă amestecul într-o cratiță medie și se fierbe la foc mare.
Adăugați bulionul de vită și sucurile de tigaie și gătiți la foc moderat până se reduce ușor, aproximativ 15 minute.
Într-un castron mic, bateți făina cu 2 linguri de grăsime rezervată.
Bateți pasta în cratiță și fierbeți sosul până se îngroașă, aproximativ 5 minute. Se strecoară sosul printr-o sită fină și se păstrează la cald până când este gata de servit.
Tăiați oasele de pe friptură și tăiați carnea cu grosimea de 1/2 inch.
Tăiați între oase și serviți-le pe lateral. Treceți sosul la masă.