Coaste picante și lipicioase pentru copii

Coaste picante și lipicioase pentru copii
Coaste picante și lipicioase pentru copii ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Această rețetă servește 8. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 133g de proteine, 83g de grăsime, și un total de 1487 calorii. Pentru $5.49 pe portie, această rețetă acoperă 57% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Dacă aveți la îndemână zahăr brun, bulion de vită, piper cayenne și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Pentru a consuma zahărul brun închis, puteți urma acest fel principal cu Biscuiți Cu Zahăr Brun Cu Unt Brun ca desert. 1 persoană a considerat că această rețetă este delicioasă și satisfăcătoare. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten dieta. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 78%. Acest scor este destul de bun. Încercați Coaste Picante Lipicioase Pentru Copii, Coaste Din Spate Pentru Bebeluși Cu Sos Dulce Și Lipicios, și Coaste Picante Pentru Copii pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Într-un castron mic, combinați zahărul brun, sarea, muștarul, feniculul, piperul negru, cayenne și boia. Pe 2 foi mari de copt cu margini, presărați amestecul de condimente pe toate coastele, presându-l și bătându-l. Se acoperă cu folie și se dă la frigider peste noapte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Piper NegruPiper Negru
Zahăr BrunZahăr Brun
Amestec De CondimenteAmestec De Condimente
Piper Cayenne MăcinatPiper Cayenne Măcinat
MuștarMuștar
Lichid-uncii De Apă ProaspătăLichid-uncii De Apă Proaspătă
FeniculFenicul
CoasteCoaste
SareSare
Echipamente pe care le vei folosi
Foaie De CoptFoaie De Copt
BolBol
Folie De AluminiuFolie De Aluminiu
2
Preîncălziți cuptorul la 25
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
3
Se toarnă orice lichid pe foile de copt, se acoperă coastele cu folie și se prăjește aproximativ 3 ore, până când carnea este fragedă, dar nu cade de pe os.
Ingrediente de care veți avea nevoie
OsOs
CarneCarne
CoasteCoaste
Echipamente pe care le vei folosi
Foaie De CoptFoaie De Copt
Folie De AluminiuFolie De Aluminiu
4
Se toarnă orice lichid pe foile de copt.
Echipamente pe care le vei folosi
Foaie De CoptFoaie De Copt
5
Între timp, într-o cratiță, topiți untul.
Ingrediente de care veți avea nevoie
UntUnt
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie Cu SosTigaie Cu Sos
6
Adăugați ceapa, usturoiul și cimbru și gătiți la foc moderat până când ceapa se înmoaie, aproximativ 5 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
UsturoiUsturoi
CeapăCeapă
CimbruCimbru
7
Adăugați ketchup-ul, oțetul, bulionul de vită, sosul fierbinte, sosul Worcestershire și melasa și aduceți la fierbere. Se fierbe la foc mic, amestecând ocazional, până se îngroașă, aproximativ 30 de minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sos WorcestershireSos Worcestershire
Bulion De VităBulion De Vită
Sos FierbinteSos Fierbinte
MelasăMelasă
Ambalați șuncă Delicată Feliată SubțireAmbalați șuncă Delicată Feliată Subțire
OțetOțet
8
Preîncălziți broilerul și poziționați un raft la 10 inci de căldură.
Echipamente pe care le vei folosi
Pui BroilerPui Broiler
9
Periați coastele liberal cu sosul de grătar și fierbeți timp de aproximativ 10 minute, întorcând și perindând ocazional cu sosul, până când se rumenesc bine și sunt crocante în pete.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sos De GrătarSos De Grătar
SosSos
CoasteCoaste
10
Transferați coastele pe o suprafață de lucru și lăsați să se odihnească timp de 5 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
CoasteCoaste
11
Tăiați între oase și movilați coastele pe un platou. Treceți orice sos suplimentar de grătar pe lateral.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sos De GrătarSos De Grătar
CoasteCoaste
DificultateExpert
Gata În45 m.
Porții8
Scor De Sănătate14
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
Revista