Coaste la grătar cu sos de arahide-Chipotle și salsa de porumb Tomatillo
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de feluri principale, așa că încercați coaste la grătar cu sos de arahide-Chipotle și Salsan de porumb Tomatillo. Această rețetă servește 4. O porție conține 963 calorii, 70g de proteine, și 53G de grăsime. Pentru $ 6.25 pe portie, această rețetă acoperă 52% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Dacă aveți la îndemână sos worcestershire, cayenne, usturoi și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Pentru a utiliza până apa ai putea urma acest curs principal cu Pepene Verde-Piersici Slushies ca desert. Această rețetă de la Foodnetwork are 1 fani. Această rețetă este tipică bucătăriei mexicane. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. În general, această rețetă câștigă un scor spoonacular solid de 77%. Rețete similare includ Easy Chipotle Coaste La Grătar, Chipotle Tomatillo Salsa, și Chipotle-Tomatillo Salsa.
Instrucțiuni
1
Combinați sosul de soia, apa, ghimbirul și usturoiul într-o cratiță medie și dați la fiert. Opriți focul și lăsați să se răcească.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Friptură De Mușchi De Porc întreg, Fără Toppinguri
Crumble De Carne Vegetariană Congelată
1 Cană De Mirin Sau Sake Dulce
Păstârnac, Curățat De Coajă și Tăiat în Bucăți De 1,2 Cm
Echipamente pe care le vei folosi
450 G Cartofi Roșii Mici, Tăiați în Bucăți De 2,5 Cm
2
Așezați coastele într-un vas mare de prăjire. Se acoperă cu marinata și se lasă la marinat la frigider timp de 24 de ore.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/2 Cană De Ciuperci Shiitake, Tăiate în Sferturi
(mequite, Hickory Sau Arin)
3
Într-o cratiță mare, la foc mediu, încălziți untul și transpirați ceapa și usturoiul până la translucid.
Ingrediente de care veți avea nevoie
3 Napi Mici, Curățați De Coajă și Feliați Cu Grosimea De 1/8 Inch
Crumble De Carne Vegetariană Congelată
Tortilla Proaspete Din Făină, Pentru Servire
Echipamente pe care le vei folosi
450 G Cartofi Roșii Mici, Tăiați în Bucăți De 2,5 Cm
4
Adăugați roșiile și fierbeți timp de 15 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/2 Kilogram De Brânză Cheddar Ascuțită, Tăiată Cubulețe
5
Adăugați următoarele 8 ingrediente și continuați să gătiți timp de 20 de minute. Pureați amestecul într-un robot de bucătărie, turnați într-un bol și bateți untul de arahide, sosul de soia, oțetul și chipotul. Preîncălziți grătarul.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Colorant Alimentar în Gel Roșu, Verde, Galben și Albastru
Friptură De Mușchi De Porc întreg, Fără Toppinguri
Ardei Chipotle In Sos Adobo, Tocat Marunt, Plus 2 Linguri Sos Adobo
Felii Subțiri De șuncă Virginia Sau Prosciutto
Echipamente pe care le vei folosi
Plus 2 Linguri De Apă Cu Gheață
Sambal (pastă De Usturoi și Chili)
1/4 Cană Shaohsing Sau Vin De Orez Chinezesc
Cireșe Confiate Suplimentare
6
Scoateți coastele din marinadă. Grătați coastele rotind și perindând cu sosul până când sunt fierte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/2 Cană De Ciuperci Shiitake, Tăiate în Sferturi
4 Roșii Roma, Fără Miez, Tăiate în Jumătate și Cubulețe
(mequite, Hickory Sau Arin)
Echipamente pe care le vei folosi
Sambal (pastă De Usturoi și Chili)
7
Combinați toate ingredientele într-un castron mic.
Mexican poate fi asociat cu Pinot Noir, Riesling, și spumante ros_loc. Vinurile albe acide, cum ar fi riesling sau roșii cu tanin scăzut, cum ar fi pinot noir, pot funcționa bine cu mâncărurile mexicane. Sparkling rossixt este și o pereche sigură. Tudor vinuri Balo Vineyard Pinot Noir cu un rating de 5 din 5 stele pare a fi un meci bun. Costă aproximativ 68 de dolari pe sticlă.