Coaste la grătar cu miere

Coaste la grătar cu miere
Ai nevoie de un fel principal fără gluten și fără lactate? Coaste la grătar cu miere ar putea fi o rețetă excelentă de încercat. O porție conține 970 de calorii, 38 g de proteine și 56 g de grăsimi. Pentru 2,96 USD per porție, această rețetă acoperă 27% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 4. Un amestec de zahăr brun, coaste de porc, miere și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de aromată. 4 persoane au încercat și le-a plăcut această rețetă. Vă este adus de Taste of Home. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 25 de minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis că această rețetă merită un scor de 57%. Acest scor este bun. Încercați Campbell's® Honey Barbecued Ribs, Campbell's® Honey Barbecued Ribs și Best-Ever Barbecued Ribs pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Puneți coaste într-un ceainic mare sau într-un cuptor olandez; se presara cu usturoi sare si piper.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Cană De Orez Sălbatic, Clătit Bine1 Cană De Orez Sălbatic, Clătit Bine
Buchet De Spanac Proaspăt (aproximativBuchet De Spanac Proaspăt (aproximativ
Antrenor Pep Clasificat 200-curentAntrenor Pep Clasificat 200-curent
Echipamente pe care le vei folosi
1 Kilogram Pulpe De Pui1 Kilogram Pulpe De Pui
2
Adăugați suficientă apă pentru a acoperi; aduce la fierbere. Reduce caldura; acoperiți și fierbeți timp de 1 oră sau până când sucurile sunt limpezi și coastele sunt fragede; scurgere.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Paste Paccheri (tub Mare) De Aproximativ 2,5 Inci Lungime Pe 2 Inci LățimePaste Paccheri (tub Mare) De Aproximativ 2,5 Inci Lungime Pe 2 Inci Lățime
Antrenor Pep Clasificat 200-curentAntrenor Pep Clasificat 200-curent
3
Între timp, combinați ingredientele rămase. Coastele la grătar, descoperite, la foc mediu, timp de 10-12 minute, ungându-le cu sos și întorcându-le din când în când.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Piper Negru Proaspăt Măcinat (după Gust)Piper Negru Proaspăt Măcinat (după Gust)
Antrenor Pep Clasificat 200-curentAntrenor Pep Clasificat 200-curent
Echipamente pe care le vei folosi
Castane De Apă, Tăiate în JulienneCastane De Apă, Tăiate în Julienne

Vin recomandat: Pinot Noir, Shiraz, Zinfandel

Coaste la grătar în meniu? Încercați să combinați cu Pinot Noir, Shiraz și Zinfandel. Coastele de porc și alte carne de porc la grătar cu sosuri dulci și picante funcționează bine cu aceste vinuri roșii. Ai putea încerca NV Wilson Creek Almond Anniversary Edition. Recenzorilor le place destul de mult cu o evaluare de 5 din 5 stele și un preț de aproximativ 22 de dolari pe sticlă.
NV Wilson Creek Almond Anniversary Edition
NV Wilson Creek Almond Anniversary Edition
Această șampanie câștigătoare a medaliei de aur este denumită și șampania „OH MY GOSH”®. Acest vin spumant alb este fermentat în mod natural, cu doar o notă de migdale pură adăugată, astfel încât este garantat să vă uimească oaspeții. O șampanie obligatorie pentru a face orice ocazie deosebit de specială. Excelent cu deserturi, îmbrățișări, căzi cu hidromasaj, picnicuri, șeminee, brunchuri și petreceri. Foarte popular la toate nuntile de aici.
DificultateExpert
Gata În1 h, 25 m.
Porții4
Scor De Sănătate13
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
Revista