Coaste "La Grătar" Chinezo-Hawaiene
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de feluri principale, așa că încercați coaste "la grătar" chinezo-Hawaiene. Această rețetă fără gluten și fără lactate servește 6 și costă $1.87 pe portie. O porție conține 569 calorii, 46G de proteine, și 27G de grăsime. Această rețetă de la Epicurious are 1 fani. Un amestec de cățel de usturoi, sherry uscat mediu, sos de soia și o mână de alte ingrediente sunt tot ce trebuie pentru a face această rețetă atât de aromată. Pentru a consuma ghimbirul proaspăt, puteți urma acest fel principal cu Cookie-Uri Proaspete De Ghimbir ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 59%. Acest scor este destul de bun. Rețete similare includ Coaste Scurte Hawaiene La Grătar, Coaste Chinezești La Grătar, și Coaste Din Spate Pentru Copii La Grătar Chinezesc.
Instrucțiuni
Amestecați împreună zahărul, sosul de soia, ketchup-ul, Sherry-ul și sarea într-un castron până când zahărul este dizolvat.
Se toarnă marinada într-o tigaie, apoi se adaugă usturoi, ghimbir și coaste, întorcând coastele pentru a acoperi cu marinată. Marinați, acoperiți și răciți, întorcându-vă ocazional, cel puțin 3 ore.
Preîncălziți cuptorul la 325 F.
Linia de jos a unei tigaie broiler cu folie, apoi aranja coaste, laturile rotunjite în sus, pe raft broiler, rezervarea marinata pentru ungere (aruncați usturoi și ghimbir). Prăjiți în mijlocul cuptorului, ungând cu marinată la fiecare 20 de minute (nu ungeți în ultimele 10 minute de gătit), până când coastele sunt fragede și glazura este bine rumenită, aproximativ 1 3/4 ore. Aruncați orice marinată neutilizată.
Lăsați rafturile să stea 5 minute, apoi tăiați în coaste individuale.
Coastele se pot Marina până la 1 zi.