Coaste La Grătar
Coaste la gratar ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. O porție conține 947 calorii, 53G de proteine, și 65g de grăsime. Această rețetă prietenoasă fără gluten, fără lactate și FODMAP servește 6 și costă $ 2.95 pe portie. Al Patrulea Iulie va fi și mai special cu această rețetă. 1 persoană a considerat că această rețetă este delicioasă și satisfăcătoare. Un amestec de sos de grătar, carne de porc, grătar de grătar premiat și o mână de alte ingrediente sunt tot ce trebuie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează 45 minute. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 83%, ceea ce este minunat. Încercați Coaste La Grătar, Coaste De Țară La Grătar, și Coaste De Grătar La Grătar pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Frecați 3/4 cană grătar premiat frecați uniform pe 4 kilograme de carne de porc într-o tigaie de prăjire superficială; acoperiți cu folie de aluminiu și refrigerați peste noapte.
Coaceți coaste, acoperite, la 300 timp de 3 ore.
Scurgeți excesul de lichid.
Periați coastele cu o parte din 1 1/2 căni sos de grătar preferat (Am testat cu degete lipicioase) amestecat cu 1 lingură. Premiat Grătar Freca. Coaste de grătar, acoperite ,la foc mediu (300 până la 35
timp de 15 până la 20 de minute, lipind puternic cu restul de sos.