Coaste jamaicane cu sos de grătar cu rom lipicios

Coaste jamaicane cu sos de grătar cu rom lipicios
Nevoie de o curs principal fără gluten, fără lactate și prietenos cu fodmap? Coaste jamaicane cu sos de grătar cu rom lipicios ar putea fi o rețetă extraordinară de încercat. Această rețetă servește 4. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 88G de proteine, 54g de grăsime, și un total de 1003 calorii. Pentru $5.37 pe portie, această rețetă acoperă 42% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. Mergeți la magazin și ridicați coaste de porc pentru copii, sos de grătar cu rom lipicios, rom condimentat și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 3 ore și 50 de minute. Această rețetă este tipică bucătăriei americane. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 73%. Acest scor este solid. Rețete similare includ Coaste Din Spate Pentru Bebeluși Cu Sos Dulce Și Lipicios, Coaste de vită la grătar cu sos de grătar dulce și lipicios, și Coaste Câștigătoare Ward (Coaste Lipicioase).

Instrucțiuni

1
Clătiți și uscați coastele. Dacă doriți, îndepărtați membranele subțiri din spatele coastelor, folosind un prosop de hârtie pentru o mai bună aderență. (Acest lucru va face coastele mai fragede.) Frecați coastele uniform cu condimente smucite.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Nemernic CondimenteNemernic Condimente
CoasteCoaste
Condimente Uscate FrecaCondimente Uscate Freca
Echipamente pe care le vei folosi
Prosoape De HârtieProsoape De Hârtie
2
Turnați romul într-un vas superficial sau într-o pungă de congelator din plastic cu fermoar; adăugați coaste, întorcându-vă la strat. Acoperiți sau sigilați și răciți 1 oră, întorcându-vă ocazional.
Ingrediente de care veți avea nevoie
CoasteCoaste
ROMROM
3
Lumină 1 parte a grătarului, încălzire la foc mediu (325 până la 350).
Echipamente pe care le vei folosi
5 Piepți De Pui Dezosate și Fără Piele, Tăiate Cubulețe5 Piepți De Pui Dezosate și Fără Piele, Tăiate Cubulețe
4
Așezați o tigaie de picurare sub partea neluminată.
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
5
Scoateți coastele din marinată, lăsați-le să se scurgă rapid și puneți-le pe grătar deasupra tăvii de picurare. Grătar (cu capacul închis), întorcându-se ocazional, 2 1/2 până la 3 ore sau până când coastele sunt rumenite și fragede, iar carnea s-a micșorat din oase.
Ingrediente de care veți avea nevoie
MarinadaMarinada
CarneCarne
CoasteCoaste
Echipamente pe care le vei folosi
5 Piepți De Pui Dezosate și Fără Piele, Tăiate Cubulețe5 Piepți De Pui Dezosate și Fără Piele, Tăiate Cubulețe
TigaieTigaie
6
Periați coastele cu 1/2 cană de sos de grătar cu rom lipicios și grătiți încă 15 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sos De GrătarSos De Grătar
CoasteCoaste
ROMROM
Echipamente pe care le vei folosi
5 Piepți De Pui Dezosate și Fără Piele, Tăiate Cubulețe5 Piepți De Pui Dezosate și Fără Piele, Tăiate Cubulețe
7
Se servește cu sos suplimentar.
Ingrediente de care veți avea nevoie
SosSos
DificultateExpert
Gata În3 hrs, 50 m.
Porții4
Scor De Sănătate20
Revista