Coaste din spate pentru bebeluși cu frecarea uscată a lui Jackie

Nevoie de o curs principal fără gluten și fără lactate? Coastele din spate ale bebelușului cu frecarea uscată a lui Jackie ar putea fi o rețetă spectaculoasă de încercat. Această rețetă face 6 porții cu 764 calorii, 60g de proteine, și 49G de grăsime fiecare. Pentru $2.78 pe portie, această rețetă acoperă 34% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Dacă aveți coaste de porc pentru copii, frecarea lui jackie, ulei de măsline și alte câteva ingrediente la îndemână, îl puteți face. Pentru a consuma uleiul de măsline, puteți urma acest fel principal cu Parfait de banane, Granolan și iaurt sotate ca desert. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 20 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 74%. Acest scor este solid. Rețete similare sunt Cel mai bun freca condiment uscat pentru pui, carne de vită și carne de porc, Coaste din spate ale bebelușului lui Dan – puteți face coaste gustoase, și Cele Mai Bune Coaste Pentru Copii.
Instrucțiuni
Înmuiați așchii de lemn în apă 30 de minute. Pregătiți fumătorul conform instrucțiunilor producătorului, aducând temperatura internă la 225 până la 250; mențineți temperatura timp de 15 până la 20 de minute.
Clătiți și uscați coastele. Dacă doriți, îndepărtați membrana subțire din spatele coastelor tăind-o cu un cuțit și apoi trăgând-o. (Acest lucru va face coastele mai fragede.) Înveliți ambele părți ale coastelor cu fum lichid și ulei de măsline.
Presărați coaste cu frecarea uscată a lui Jackie și frecați-le în coaste.
Scurgeți așchii de lemn mesquite și așezați-le pe cărbuni.
Așezați coaste de porc pe grătarul inferior de gătit; acoperiți cu capacul fumătorului.
Coaste de fum, menținând temperatura în interiorul fumătorului între 225 și 250, timp de 3 până la 4 ore sau până la licitație.