Coaste din spate cu sos dulce-sărat
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de feluri principale, așa că încercați coaste cu sos dulce-sărat. O porție conține 607 calorii, 50g de proteine, și 30g de grăsime. Această rețetă servește 8. Pentru $2.37 pe portie, această rețetă acoperă 29% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Mergeți la magazin și ridicați coaste de porc, bulion de vită, apă și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 68%. Acest scor este bun. Încercați Coaste Din Spate Pentru Bebeluși Cu Sos Dulce Și Lipicios, Coaste din spate pentru Bebeluși dulci și fumurii cu sos de grătar Bourbon, și Dulce-Fierbinte Copil Înapoi Coaste pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Pentru a face sos, într-o cratiță de 1 litru, încălziți sosul de chili, jeleul, vinul și muștarul la foc mediu, amestecând ocazional, până când jeleul este topit.
Încălziți cărbuni sau grătar cu gaz pentru căldură indirectă.
Tăiați coastele în bucăți de servire.
Așezați coastele în cuptorul olandez de 4 litri; adăugați apă.
Se încălzește la fierbere; reduceți căldura la minim. Acoperiți și fierbeți 5 minute; scurgere.
Acoperiți și grătiți carnea de porc peste cărbuni medii 15 până la 20 de minute, perindând cu sos la fiecare 3 minute, până când carnea de porc nu mai este roz și carnea începe să se îndepărteze de oase.
Încălziți orice sos rămas la fierbere, amestecând constant; se fierbe și se amestecă 1 minut.