Coaste De Țară Santa Fe Cu Aragaz Lent

Nevoie de o fără gluten, fără lactate, prietenos cu fodmap și întregul curs principal 30? Coaste de țară Santa Fe cu aragaz lent ar putea fi o rețetă remarcabilă de încercat. Această rețetă servește 6. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 31g de proteine, 18g de grăsime, și un total de 337 calorii. Pentru $2.62 pe portie, această rețetă acoperă 20% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 7 persoane au făcut această rețetă și ar face-o din nou. Mergeți la magazin și ridicați sos de chili, chimen măcinat, coaste de porc și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Pentru a utiliza până salsa ai putea urma acest curs principal cu Salsa De Căpșuni Pentru Desert ca desert. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 65%. Acest scor este solid. Încercați Coaste De Țară Picante Cu Aragaz Lent, Coaste în stil rustic pentru grătar cu aragaz lent, și Aragaz Lent : Coaste Picante De Țară pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Pulverizați aragazul lent de 3 până la 4 litri cu spray de gătit.
Așezați coaste de porc în aragaz lent; se presara cu sare. Într-un castron mic, amestecați salsa, sosul de chili, chimenul și ardeiul roșu măcinat; lingura peste coaste.
Capac; gatiti la setare scazuta 8-9 ore.
Scoateți coastele din aragazul lent; așezați pe platoul de servire. În ceașcă de măsurare cu 2 cani sau castron, turnați 1 cană sucuri de gătit din aragazul lent. Se amestecă pasta de roșii; lingura peste coaste.