Coaste de țară la grătar
Ai nevoie de un fel principal fără gluten și fără lactate ? Coaste de țară la grătar ar putea fi o rețetă minunată de încercat. Această rețetă servește 6. O porție conține 798 de calorii , 34 g de proteine și 59 g de grăsimi . Pentru 2,05 USD per porție , această rețetă acoperă 24% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Dacă aveți la îndemână oțet de cidru, zahăr brun, sos de ardei și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Această rețetă de la Taste of Home are 1 fani. Va fi un succes la evenimentul tău The Fourth Of July . De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 2 ore și 45 de minute . În general, această rețetă câștigă un scor solid de 55% . Dacă vă place această rețetă, s-ar putea să vă placă și rețete precum Coaste rustice dulci și picante , Crock-Pot: coaste de țară în stil asiatic cu sos de usturoi de fasole neagră și cartofi de țară .
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 350°.
Puneți coaste într-un recipient uns de 13x9 inci. vas de copt.
Se coace, acoperit, 1-1/2 ore sau pana cand nu mai este roz.
Între timp, într-o cratiță mare, încălziți uleiul la foc mediu-mare.
Adăugați ceapa și usturoiul; gatiti si amestecati pana se inmoaie. Se amestecă ingredientele rămase; aduce la fierbere. Reduceți căldura; se fierbe, neacoperit, 15 minute, amestecând din când în când.
Scurgeți coastele. Gratar, acoperit, la foc mic indirect 45 de minute, intoarcend o data. Se unge cu sos gratar. Prăjiți 15 minute mai mult sau până când carnea este fragedă, întorcându-se și ungând frecvent.