Coaste de țară gătite lent în sos

Coaste de țară gătite lent în sos
Coaste de țară gătite lent în sos necesită aproximativ 4 ore și 10 minute de la început până la sfârșit. O porție conține 482 calorii, 25g de proteine, și 37g de grăsime. Pentru $1.43 pe portie, primești un fel principal care servește 6. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. Mergeți la magazin și ridicați coaste de porc, sos worcestershire, boia de ardei și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. Este o opțiune bună dacă urmăriți un fără gluten și fără lactate dieta. Acesta este adus la tine de gust de acasă. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 39%, ceea ce este destul de rău. Rețete similare includ Coaste scurte de vită gătite de două ori cu morcovi și sos care picură, Coaste de porc în stil rustic, legume prăjite și sos, și Coaste Fierte Lent.

Instrucțiuni

1
Așezați coaste într-un 5-qt. aragaz lent.
Ingrediente de care veți avea nevoie
CoasteCoaste
Echipamente pe care le vei folosi
Aragaz LentAragaz Lent
2
Combinați ingredientele rămase și turnați peste coaste. Acoperiți și gătiți la mare timp de 1 oră; reduceți focul la minim și gătiți cu 3-4 ore mai mult.
Ingrediente de care veți avea nevoie
CoasteCoaste
3
Scoateți coastele în platoul de servire și păstrați-le la cald. Îngroșați lichidul de gătit pentru sos.
Ingrediente de care veți avea nevoie
SosSos
CoasteCoaste

Echipamente

DificultateExpert
Gata În4 hrs, 10 m.
Porții6
Scor De Sănătate8
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
Revista