Coaste de vită la grătar necesită aproximativ 4 ore și 55 de minute de la început până la sfârșit. Această rețetă servește 8 și costă 3,49 USD pe porție. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără gluten și fără lactate are 476 calorii, 33g de proteine, și 21g de grăsime pe porție. 1 persoană s-a bucurat că a încercat această rețetă. Dacă aveți muștar dijon, ceapă, ulei de canolan și alte câteva ingrediente la îndemână, îl puteți face. Nu multor oameni le-a plăcut cu adevărat acest fel principal. Acesta este adus la tine de gust de acasă. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 49%, care este destul de bun. Dacă vă place această rețetă, s-ar putea să vă placă și rețete precum Coaste de vită la grătar pentru doi, Coaste De Vită La Grătar, și Coaste Din Spate De Vită La Grătar.
Instrucțiuni
1
Într-o tigaie mare, coaste maronii în ulei în loturi.
Ingrediente de care veți avea nevoie
(mequite, Hickory Sau Arin)
Tortilla Proaspete Din Făină, Pentru Servire
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați, Decojiți
2
Așezați ceapa și apa într-un 5-qt. aragaz lent; adăugați coaste. Acoperiți și gătiți la foc mic timp de 4 până la 5 ore sau până când carnea este fragedă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Tortilla Proaspete Din Făină, Pentru Servire
Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coajă (opțional)
2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch
(mequite, Hickory Sau Arin)
Echipamente pe care le vei folosi
Unt Nesarat, Pentru Uns Insert
3
Într-o cratiță mică, combinați ingredientele rămase; gatiti si amestecati pana se incalzeste.
Echipamente pe care le vei folosi
20 De Căpșuni Proaspete, Fără Coajă
4
Scoateți coastele din aragazul lent. Aruncați lichidul de gătit. Întoarceți coastele la aragazul lent; se toarnă sosul peste coaste. Acoperiți și gătiți la mare timp de 30 de minute sau până când sosul este îngroșat.
Pinot Noir, Merlot și Cabernet Sauvignon sunt alegerile mele de top pentru coaste de vită. Carnea de vită și vinul roșu sunt o combinație clasică. În general, tăieturile mai slabe de carne de vită se potrivesc bine cu roșii ușori sau cu corp mediu, cum ar fi pinot noir sau merlot, în timp ce tăieturile mai grase pot suporta un roșu îndrăzneț, cum ar fi cabernet sauvingnon. Un vin pe care l-ați putea încerca este Bodegan Aniello 006 Pinot Noir. Are 4,5 din 5 stele și o sticlă costă aproximativ 17 dolari.
Bodega Aniello 006 Pinot Noir
Atractiv culoare rubin PAL. Cu arome minunate de fructe roșii, cum ar fi afine și căpșuni, împreună cu câteva indicii de trandafiri și minerale pământești. Taninuri rotunde și o mineralitate îmbunătățită, cu o structură și un finisaj frumos.