Coaste De Vită La Grătar

Coaste De Vită La Grătar
Coaste de vită la grătar necesită aproximativ 4 ore și 55 de minute de la început până la sfârșit. Această rețetă servește 8 și costă 3,49 USD pe porție. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără gluten și fără lactate are 476 calorii, 33g de proteine, și 21g de grăsime pe porție. 1 persoană s-a bucurat că a încercat această rețetă. Dacă aveți muștar dijon, ceapă, ulei de canolan și alte câteva ingrediente la îndemână, îl puteți face. Nu multor oameni le-a plăcut cu adevărat acest fel principal. Acesta este adus la tine de gust de acasă. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 49%, care este destul de bun. Dacă vă place această rețetă, s-ar putea să vă placă și rețete precum Coaste de vită la grătar pentru doi, Coaste De Vită La Grătar, și Coaste Din Spate De Vită La Grătar.

Instrucțiuni

1
Într-o tigaie mare, coaste maronii în ulei în loturi.
Ingrediente de care veți avea nevoie
(mequite, Hickory Sau Arin)(mequite, Hickory Sau Arin)
1 1/2 Kilograme De Brânză Tallegio, Tocată1 1/2 Kilograme De Brânză Tallegio, Tocată
Echipamente pe care le vei folosi
1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă
2
Așezați ceapa și apa într-un 5-qt. aragaz lent; adăugați coaste. Acoperiți și gătiți la foc mic timp de 4 până la 5 ore sau până când carnea este fragedă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Tortilla Proaspete Din Făină, Pentru ServireTortilla Proaspete Din Făină, Pentru Servire
Păstârnac, Curățat De Coajă și Tăiat în Bucăți De 1,2 CmPăstârnac, Curățat De Coajă și Tăiat în Bucăți De 1,2 Cm
2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch
(mequite, Hickory Sau Arin)(mequite, Hickory Sau Arin)
Echipamente pe care le vei folosi
1,3 Kg Pulpe De Pui Dezosate și Fără Piele, Tăiate în Bucăți De 5 Cm1,3 Kg Pulpe De Pui Dezosate și Fără Piele, Tăiate în Bucăți De 5 Cm
3
Într-o cratiță mică, combinați ingredientele rămase; gatiti si amestecati pana se incalzeste.
Echipamente pe care le vei folosi
450 G Cartofi Roșii Mici, Tăiați în Bucăți De 2,5 Cm450 G Cartofi Roșii Mici, Tăiați în Bucăți De 2,5 Cm
4
Scoateți coastele din aragazul lent. Aruncați lichidul de gătit. Întoarceți coastele la aragazul lent; se toarnă sosul peste coaste. Acoperiți și gătiți la mare timp de 30 de minute sau până când sosul este îngroșat.
Ingrediente de care veți avea nevoie
4 Roșii Roma, Fără Miez, Tăiate în Jumătate și Cubulețe4 Roșii Roma, Fără Miez, Tăiate în Jumătate și Cubulețe
(mequite, Hickory Sau Arin)(mequite, Hickory Sau Arin)
Echipamente pe care le vei folosi
1,3 Kg Pulpe De Pui Dezosate și Fără Piele, Tăiate în Bucăți De 5 Cm1,3 Kg Pulpe De Pui Dezosate și Fără Piele, Tăiate în Bucăți De 5 Cm

Vin recomandat: Pinot Noir, Merlot, Cabernet Sauvignon

Pinot Noir, Merlot și Cabernet Sauvignon sunt alegerile mele de top pentru coaste de vită. Carnea de vită și vinul roșu sunt o combinație clasică. În general, tăieturile mai slabe de carne de vită se potrivesc bine cu roșii ușori sau cu corp mediu, cum ar fi pinot noir sau merlot, în timp ce tăieturile mai grase pot suporta un roșu îndrăzneț, cum ar fi cabernet sauvingnon. Un vin pe care l-ați putea încerca este Bodegan Aniello 006 Pinot Noir. Are 4,5 din 5 stele și o sticlă costă aproximativ 17 dolari.
Bodega Aniello 006 Pinot Noir
Bodega Aniello 006 Pinot Noir
Atractiv culoare rubin PAL. Cu arome minunate de fructe roșii, cum ar fi afine și căpșuni, împreună cu câteva indicii de trandafiri și minerale pământești. Taninuri rotunde și o mineralitate îmbunătățită, cu o structură și un finisaj frumos.
DificultateExpert
Gata În4 hrs, 55 m.
Porții8
Scor De Sănătate14
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
Revista