Coaste de vită cu aragaz lent pentru Paște
Coaste de vită cu aragaz lent pentru Paște este un fără gluten și fără lactate felul principal. Această rețetă face 15 porții cu 378 calorii, 13g de proteine, și 32g de grăsime fiecare. Pentru $1.38 pe portie, această rețetă acoperă 8% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă de la Kraftrecipes.com are 1 fani. Un amestec de ceapă, usturoi, zahăr brun și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Pentru a consuma ceapa, puteți urma acest fel principal cu Bomboane De Porumb Cupcakes ca desert. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 35%. Acest scor este destul de rău. Încercați Coaste scurte de vită cu aragaz lent, Coaste De Vită La Grătar Cu Aragaz Lent, și Coaste Scurte De Vită Cu Aragaz Lent pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Așezați coaste, ceapă și usturoi în aragaz lent pulverizat cu spray de gătit.
Se amestecă ingredientele rămase până se amestecă; se toarnă peste ingrediente în aragaz lent. Acoperiți cu capac.
Gatiti la 6 pana la 8 ore (sau la 5 ore).
Scoateți coastele și ceapa din aragazul lent; acoperiți pentru a vă încălzi. Degresați și aruncați excesul de grăsime din sos.
Întoarceți coastele și ceapa la sos în aragaz lent; se amestecă până se acoperă uniform.