Coaste De Rezervă Glazurate Cu Rom

Coaste de rezervă glazurate cu rom ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Această rețetă face 8 porții cu 616 calorii, 27G de proteine, și 44G de grăsime fiecare. Pentru $2.05 pe portie, această rețetă acoperă 18% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Mergeți la magazin și ridicați pasta de roșii, chimen, ulei vegetal și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. Pentru a consuma zahărul brun închis, puteți urma acest fel principal cu Biscuiți Cu Zahăr Brun Cu Unt Brun ca desert. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 2 ore și 40 de minute. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten, fără lactate și prietenos cu fodmap dieta. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 38%. Acest scor este destul de rău. Încercați Coaste De Ispită Dulce: Coaste De Rezervă Glazurate Cu Tamarind, Coaste De Rezervă Glazurate Afumate, și Teriyaki-Coaste De Rezervă De Porc Glazurate pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 177°.tăiați excesul de grăsime de pe coaste și periați ambele părți cu ulei vegetal. Într-un castron, amestecați zahărul brun, boiaua, chimenul, piperul și sarea. Frecați amestecul uniform peste coaste.
Așezați coastele într-o tigaie mare și turnați 1 cană de apă. Acoperiți cu folie de aluminiu și coaceți până se înmoaie, 1 1/2 ore.
Într-o tigaie mică, amestecați romul, zahărul, pasta de roșii, sosul Worcestershire și Tabasco. Se aduce la fierbere la foc mediu; gatiti 5 minute, amestecand ocazional.
Scoateți folia din tigaie, turnați toate, cu excepția a 1/2 cană de lichid în tigaie și turnați amestecul de rom peste coaste. Întoarceți tigaia la cuptor și continuați să coaceți, neacoperite, întorcând coastele de mai multe ori și ungând cu lichid în tigaie, până când carnea începe să se îndepărteze de oase și este foarte fragedă, aproximativ 1 oră.
Adăugați puțină apă, după cum este necesar, pentru a preveni arderea.
Lăsați coastele să se odihnească pe o tăietură timp de 5 minute. Feliați în porții individuale și serviți fierbinte cu sos de grătar pe lateral, dacă doriți.