Coaste De Porc Polineziene Cu Aragaz Lent

Coaste De Porc Polineziene Cu Aragaz Lent
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de feluri principale, așa că încercați coaste de porc polineziene cu aragaz lent. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără gluten și fără lactate are 493 calorii, 32g de proteine, și 18g de grăsime pe porție. Această rețetă servește 6 și costă 2,66 USD pe porție. Acesta este adus la tine de BettyCrocker.com. mergeți la magazin și ridicați zahăr brun, orez, usturoi și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Doar câțiva oameni au făcut această rețetă, iar 1 ar spune că a lovit locul. Cu o lingură scor de 74%, acest fel de mâncare este solid. Rețete similare includ Coaste De Porc Polineziene Cu Aragaz Lent, Carne De Porc Polineziană Cu Aragaz Lent, și Coaste De Porc Chinezești Cu Aragaz Lent.

Instrucțiuni

1
Așezați căptușelile Reynolds Slow Cooker într - un vas de aragaz lent de 5 până la 6 1/2 qt. Asigurați-vă că căptușeala se potrivește perfect pe partea inferioară și laterală a bolului și trageți partea superioară a căptușelii peste marginea bolului.
Echipamente pe care le vei folosi
1,3 Kg Pulpe De Pui Dezosate și Fără Piele, Tăiate în Bucăți De 5 Cm1,3 Kg Pulpe De Pui Dezosate și Fără Piele, Tăiate în Bucăți De 5 Cm
Vinegretă De VerjuicVinegretă De Verjuic
2
Așezați coaste de porc, usturoi și ceapă în aragaz lent. Lingurați aproximativ jumătate din ananas cu o parte din suc peste coaste. Rezervați ananasul și sucul rămas.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Dovleci De Plăcintă Medii (aproximativ Fiecare)Dovleci De Plăcintă Medii (aproximativ Fiecare)
Coaste De PorcCoaste De Porc
Crumble De Carne Vegetariană CongelatăCrumble De Carne Vegetariană Congelată
Bucle De Ciocolată Albă Pentru CoptBucle De Ciocolată Albă Pentru Copt
2 Plicuri Goya Sazon Cu Coriandru și Annatto2 Plicuri Goya Sazon Cu Coriandru și Annatto
(mequite, Hickory Sau Arin)(mequite, Hickory Sau Arin)
Echipamente pe care le vei folosi
1,3 Kg Pulpe De Pui Dezosate și Fără Piele, Tăiate în Bucăți De 5 Cm1,3 Kg Pulpe De Pui Dezosate și Fără Piele, Tăiate în Bucăți De 5 Cm
3
Capac; gatiti la foc mic setarea 8-10 ore.
4
Cu aproximativ 35 de minute înainte de servire, scurgeți și aruncați sucurile de gătit din aragazul lent; ștergeți marginea aragazului lent curat. Într-un castron mic, amestecați ketchup-ul, zahărul brun, sosul hoisin, gingerroot și ananasul rămas cu suc. Lingură sau se toarnă uniform peste coaste. Creșteți setarea căldurii la mare. Acoperiți; gătiți cu 25 până la 30 de minute mai mult sau până când coastele sunt glazurate.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Recipient (12 Uncii) De Topping Congelat Fără Grăsime1 Recipient (12 Uncii) De Topping Congelat Fără Grăsime
4 Uncii De Mazăre De Zăpadă, Tăiată și Tăiată La Jumătate4 Uncii De Mazăre De Zăpadă, Tăiată și Tăiată La Jumătate
1 Până La 1-1/3 Căni De Apă1 Până La 1-1/3 Căni De Apă
1 Cană De Mirin Sau Sake Dulce1 Cană De Mirin Sau Sake Dulce
Ambalați șuncă Delicată Feliată SubțireAmbalați șuncă Delicată Feliată Subțire
(mequite, Hickory Sau Arin)(mequite, Hickory Sau Arin)
Echipamente pe care le vei folosi
1,3 Kg Pulpe De Pui Dezosate și Fără Piele, Tăiate în Bucăți De 5 Cm1,3 Kg Pulpe De Pui Dezosate și Fără Piele, Tăiate în Bucăți De 5 Cm
Vinegretă De VerjuicVinegretă De Verjuic
5
Se servește cu orez.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fiecare Sare De Telina, Sare De Ceapa, Condimente De Pasare, Praf De Usturoi, Boia De Ardei Si PiperFiecare Sare De Telina, Sare De Ceapa, Condimente De Pasare, Praf De Usturoi, Boia De Ardei Si Piper
DificultateExpert
Gata În8 hrs, 40 m.
Porții6
Scor De Sănătate35
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
Revista