Coaste De Porc Polineziene Cu Aragaz Lent
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de feluri principale, așa că încercați coaste de porc polineziene cu aragaz lent. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără gluten și fără lactate are 493 calorii, 32g de proteine, și 18g de grăsime pe porție. Această rețetă servește 6 și costă 2,66 USD pe porție. Acesta este adus la tine de BettyCrocker.com. mergeți la magazin și ridicați zahăr brun, orez, usturoi și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Doar câțiva oameni au făcut această rețetă, iar 1 ar spune că a lovit locul. Cu o lingură scor de 74%, acest fel de mâncare este solid. Rețete similare includ Coaste De Porc Polineziene Cu Aragaz Lent, Carne De Porc Polineziană Cu Aragaz Lent, și Coaste De Porc Chinezești Cu Aragaz Lent.
Instrucțiuni
Așezați căptușelile Reynolds Slow Cooker într - un vas de aragaz lent de 5 până la 6 1/2 qt. Asigurați-vă că căptușeala se potrivește perfect pe partea inferioară și laterală a bolului și trageți partea superioară a căptușelii peste marginea bolului.
Așezați coaste de porc, usturoi și ceapă în aragaz lent. Lingurați aproximativ jumătate din ananas cu o parte din suc peste coaste. Rezervați ananasul și sucul rămas.
Capac; gatiti la foc mic setarea 8-10 ore.
Cu aproximativ 35 de minute înainte de servire, scurgeți și aruncați sucurile de gătit din aragazul lent; ștergeți marginea aragazului lent curat. Într-un castron mic, amestecați ketchup-ul, zahărul brun, sosul hoisin, gingerroot și ananasul rămas cu suc. Lingură sau se toarnă uniform peste coaste. Creșteți setarea căldurii la mare. Acoperiți; gătiți cu 25 până la 30 de minute mai mult sau până când coastele sunt glazurate.