Coaste De Porc La Grătar În Stil Memphis
Coaste de porc la grătar în stil Memphis este un fără gluten, fără lactate și primal rețetă cu 6 porții. Acest fel principal are 1715 calorii, 175g de proteine, și 107G de grăsime pe porție. Pentru $13.08 pe portie, această rețetă acoperă 52% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Nu mulți oameni au făcut această rețetă și 1 ar spune că a ajuns la fața locului. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Este adus la tine de Epicurious. Cu o lingură scor de 75%, acest fel de mâncare este destul de bun. Încercați Coaste De Porc În Stil Memphis, Coaste De Porc La Grătar În Stil Memphis, și Memphis Coaste De Porc Dezosate La Grătar În Stil Rustic pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Clătiți plăcile de coaste în apă rece și uscați-le cu prosoape de hârtie.
Așezați plăcile pe o placă de tocat curată. Folosind degetele, scoateți membrana albă groasă. Folosiți un cuțit mic pentru a tăiaexcesul de grăsime și carne. Folosind un cuțit ascuțit, tăiați-lbrisket os. Condimentați ambele părți ale plăcii cu sare și condimentul la grătar al lui Neely și dați-le la frigider cu cel puțin 1 oră sau cu până la o zi în avans.
Când sunteți gata să gătiți coastele, preîncălziți grătarul la 250 km F, de preferință folosind o combinație de lemn de hickory șicărbune.
Așezați placa pe grătar departe de (nu directpeste) flacăra (folosind căldură indirectă). Gatiti placa curl-side uptimp de aproximativ 2 1/2 ore. Întoarceți placa pentru a termina gătitul, încă aproximativ 1 oră sau până când obțineți "îndoirea" completă a plăcii (vezi sfatul lui Tony).
Pentru coaste uscate, trageți coastele de pe grătar și presărați mai mult
Grătarul lui Neely se condimentează pe întreaga placă.
Tăiați între oase și serviți. Pentru coaste umede, trageți coastele de pe grătar șiturnați sosul de grătar al lui Neely peste placă. Feliați între oase în porții individuale și serviți.
Când sunteți gata să trageți prima placă de coaste de pe grătar, încercați să le ridicați cu cleștele. Cleștele dvs. ar trebui să intre în contact cu coastele doar la jumătatea plăcii. Dacă placa este flexibilă (ar trebui să se îndoaie cu ușurință la un unghi de 45 de grade în jos), acesta este un bun indiciu că coastele sunt gata. Carnea ar trebui să se îndepărteze cu ușurință de os.
Retipărit cu permisiunea de la Down Home cu Neelys de Patrick și Gina Neely, (C) 2009 Knopf