Coaste de porc gustoase

Coaste de porc gustoase
Coastele de porc gustoase ar putea fi doar rețeta fără gluten și fără lactate pe care ați căutat-o. Acest fel principal are 580 de calorii, 25 g de proteine și 38 g de grăsime per porție. Pentru 1,69 USD per porție, această rețetă acoperă 18% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 8. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. Vă este adus de Taste of Home. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 6 ore și 10 minute. Mergeți la magazin și luați muștar măcinat, condimente cajun, melasă și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. Ținând cont de toți factorii, această rețetă câștigă un scor de 40%, care este solid. Rețete similare includ Tasty Pork Tenderlein, Tasty Pork Chops și Tender 'n' Tasty Pork Chops.

Instrucțiuni

1
Puneți coaste într-un recipient de 5 litri. Care gateste incet.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Antrenor Pep Clasificat 200-curentAntrenor Pep Clasificat 200-curent
Echipamente pe care le vei folosi
Aragaz LentAragaz Lent
2
Combinați ingredientele rămase; se toarnă peste coaste.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Antrenor Pep Clasificat 200-curentAntrenor Pep Clasificat 200-curent
3
Acoperiți și gătiți la foc mic timp de 6-7 ore sau până când carnea este fragedă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Ardei Iute Fresno, Tăiați în Jumătate2 Ardei Iute Fresno, Tăiați în Jumătate

Echipamente

Vin recomandat: Pinot Noir, Shiraz, Zinfandel

Pinot Noir, Shiraz și Zinfandel sunt alegeri excelente pentru coastele de porc. Coastele de porc și alte carne de porc la grătar cu sosuri dulci și picante funcționează bine cu aceste vinuri roșii. Berlucchi Franciacorta '61 Extra Brut cu un rating de 4,3 din 5 stele pare a fi un meci bun. Costă aproximativ 34 de dolari pe sticlă.
Berlucchi Franciacorta '61 Extra Brut
Berlucchi Franciacorta '61 Extra Brut
Extra Brut '61 este un omagiu adus nașterii Franciacorta în 1961 - anul în care Berlucchi a produs primul vin spumant din această metodă clasică. Acest sclipitor distractiv și plin de viață oferă fructe citrice și un finisaj crocant și curat.Amestec: 85% Chardonnay, 15% Pinot Nero*Eticheta pentru Franciacorta '61 Extra Brut este în proces de schimbare. Este posibil să primiți oricare dintre aceste două etichete prezentate mai sus. Nu se pot solicita etichete specifice.
DificultateExpert
Gata În6 hrs, 10 m.
Porții8
Scor De Sănătate8
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
Revista