Coaste de porc fierte cu soia, cu morcovi și napi

Coaste de porc fierte cu soia, cu morcovi și napi
Coaste de porc din carne de porc cu morcovi și napi ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. O porție conține 467 calorii, 48G de proteine, și 12g de grăsime. Această rețetă fără gluten și fără lactate servește 6 și costă $2.61 pe portie. Nu mulți oameni au făcut această rețetă și 1 ar spune că a ajuns la fața locului. Mergeți la magazin și ridicați orez, ulei de arahide, ghimbir și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Pentru a consuma coaja de portocală, puteți urma acest fel principal cu Migdale Proaspete De Fructe De Padure ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 2 ore. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 78%. Acest scor este destul de bun. Încercați Coaste De Porc Fierte În Stil Rustic, Coaste De Porc În Stil Rustic Fierte Cu Bere, și Beer ' n BBQ fiert țară stil coaste de porc pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Bateți bulionul de pui, Sherry, sosul de soia,zahărul brun și pasta de chili fierbinte în castron mic pentru a amesteca; pus deoparte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Supă De PuiSupă De Pui
Zahăr BrunZahăr Brun
Pastă De ChiliPastă De Chili
Sos De SoiaSos De Soia
Coaja De Pepene Verde Murat, 1 BorcanCoaja De Pepene Verde Murat, 1 Borcan
Echipamente pe care le vei folosi
BatetiBateti
2
Presărați coaste cusare și piper.
Ingrediente de care veți avea nevoie
PiperPiper
CoasteCoaste
3
Încălziți uleiul de arahide în greletigaie mare adâncă la foc mediu-mare.Lucrând în loturi,gătiți coaste până se rumenesc, aproximativ 4 minute pe fiecare parte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ulei De ArahideUlei De Arahide
CoasteCoaste
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
4
Transferați coastele laplată. Reduceți căldura la mediu.
Ingrediente de care veți avea nevoie
CoasteCoaste
5
Adăugați ceapa tocată în tigaie și saut până la moale, aproximativ 4 minute.
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
6
Adăugați părți albe de ceapă verde, usturoi și ghimbir; saut până la parfumat,aproximativ 2 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ceapa VerdeCeapa Verde
UsturoiUsturoi
GhimbirGhimbir
7
Adăugați amestecul de bulion de pui,amestecând pentru a răzui orice bucăți rumenite.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Supă De PuiSupă De Pui
8
Adaugaanason stelat și coaja de portocală; aduceți la foc mic.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Coaja De PortocalaCoaja De Portocala
AnasonAnason
9
Întoarceți coastele în aceeași tigaie. Reduceți căldura la mediu-scăzut, acoperiți și fierbeți 30 de minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
CoasteCoaste
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
10
Adăugați morcovi și napi în tigaie,împingând să se scufunde în sos. Acoperiți și căutați până când legumele și coastele sunt fragede,amestecând ușor amestecul ocazional, cu aproximativ 30 de minute mai mult.
Ingrediente de care veți avea nevoie
LegumeLegume
MorcovMorcov
NapNap
SosSos
CoasteCoaste
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
11
Transferați amestecul laplatter.
12
Se servește cu orez aburit.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Orez FiertOrez Fiert

Echipamente

DificultateExpert
Gata În2 hrs
Porții6
Scor De Sănătate56
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
Revista