Coaste de porc aburite cu fasole neagră fermentată
Nevoie de o curs principal fără gluten și fără lactate? Coaste de porc aburite cu fasole neagră fermentată ar putea fi o rețetă uimitoare de încercat. O porție conține 458 calorii, 45g de proteine, și 27G de grăsime. Această rețetă servește 4 și costă 3,46 USD pe porție. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Mergeți la magazin și ridicați frunze de coriandru, amidon de cartofi, sos de soia și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. Pentru a consuma sosul de soia, puteți urma acest fel principal cu Prăjituri din făină de porumb cu lămâie cu sos de ciocolată Lapsang Souchong ca desert. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 65%. Acest scor este solid. Rețete similare sunt Cina În Seara Asta: Păstrăv Chinezesc Aburit Cu Fasole Neagră Fermentată, Coaste de porc cu fasole neagră și sos de chili, și Broccoli Încolțit Violet Cu Fasole Neagră Fermentată Și Soba N.
Instrucțiuni
Tăiați coastele între oase pentru a produce bucăți aspre de 1 inch. Cu cel puțin patru ore înainte de gătit, aruncați coastele cu sare, fasole neagră și sos de soia. Coastele pot fi sărate și păstrate la frigider până la două zile.
Când sunteți gata de gătit, așezați coastele pe un castron puțin adânc care se poate potrivi în interiorul aburului.
Adăugați vinul de orez și uleiul de susan și amestecați bine.
Întindeți coastele cât mai aproape de un singur strat posibil. Aburiți la foc mediu-mare, răsturnând și amestecând ocazional, până când sunt fierte, aproximativ 45 de minute. Scoateți foarte atent coastele din abur, turnând lichidul de gătit într-o cratiță mică. Ar trebui să aveți aproximativ 1/2 cană de bulion de porc.
Bateți suspensia de amidon de porumb în bulion, apoi încălziți la foc mediu, amestecând ocazional până când este lucioasă și îngroșată, aproximativ 2 minute.
Adăugați bulionul îngroșat înapoi la coastele de porc.
Adăugați feliile de jalapenos și amestecați pentru a încorpora jalapenos cu sosul.
Se servește fierbinte. Resturile pot fi microundate sau re-aburite la foc mic.
Vin recomandat: Pinot Noir, Shiraz, Zinfandel
Pinot Noir, Shiraz și Zinfandel sunt alegeri excelente pentru coaste de porc. Coaste de porc și alte porcine la grătar cu sosuri dulci și picante funcționează bine cu aceste vinuri roșii. Concha y Toro Marques de Casa Concha Pinot Noir cu un rating de 4,6 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 26 de dolari pe sticlă.
![Concha y Toro Marques de Casa Concha Pinot Noir]()
Concha y Toro Marques de Casa Concha Pinot Noir
Culoare roșie delicată. Nasul prezintă arome concentrate de căpșuni și zmeură. Palatul oferă o textură rafinată și arome complexe de cireșe, zmeură, lemn dulce cu o structură notabilă. Se simte atât de luxuriant, fin și delicat.Acest vin foarte versatil se împerechează bine cu carnea albă, cum ar fi iepurele, carnea de porc sau prepelița, precum și cu peștele gras și crustaceele în preparate ușoare și delicate. De asemenea, se descurcă bine cu mâncăruri asiatice, cum ar fi cartofi prăjiți și curry ușor.