Coaste de porc aburite cu fasole neagră fermentată

Coaste de porc aburite cu fasole neagră fermentată
Nevoie de o curs principal fără gluten și fără lactate? Coaste de porc aburite cu fasole neagră fermentată ar putea fi o rețetă uimitoare de încercat. O porție conține 458 calorii, 45g de proteine, și 27G de grăsime. Această rețetă servește 4 și costă 3,46 USD pe porție. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Mergeți la magazin și ridicați frunze de coriandru, amidon de cartofi, sos de soia și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. Pentru a consuma sosul de soia, puteți urma acest fel principal cu Prăjituri din făină de porumb cu lămâie cu sos de ciocolată Lapsang Souchong ca desert. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 65%. Acest scor este solid. Rețete similare sunt Cina În Seara Asta: Păstrăv Chinezesc Aburit Cu Fasole Neagră Fermentată, Coaste de porc cu fasole neagră și sos de chili, și Broccoli Încolțit Violet Cu Fasole Neagră Fermentată Și Soba N.

Instrucțiuni

1
Tăiați coastele între oase pentru a produce bucăți aspre de 1 inch. Cu cel puțin patru ore înainte de gătit, aruncați coastele cu sare, fasole neagră și sos de soia. Coastele pot fi sărate și păstrate la frigider până la două zile.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Cani De Pui (aprox. 6 Muschi Congelati)2 Cani De Pui (aprox. 6 Muschi Congelati)
Friptură De Mușchi De Porc întreg, Fără ToppinguriFriptură De Mușchi De Porc întreg, Fără Toppinguri
(mequite, Hickory Sau Arin)(mequite, Hickory Sau Arin)
Plus 2 Linguri De Apă Cu GheațăPlus 2 Linguri De Apă Cu Gheață
2
Când sunteți gata de gătit, așezați coastele pe un castron puțin adânc care se poate potrivi în interiorul aburului.
Ingrediente de care veți avea nevoie
(mequite, Hickory Sau Arin)(mequite, Hickory Sau Arin)
Echipamente pe care le vei folosi
Cireșe Confiate SuplimentareCireșe Confiate Suplimentare
3
Adăugați vinul de orez și uleiul de susan și amestecați bine.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ciupiți Semințele De Susan AlbCiupiți Semințele De Susan Alb
Vin De OrezVin De Orez
4
Întindeți coastele cât mai aproape de un singur strat posibil. Aburiți la foc mediu-mare, răsturnând și amestecând ocazional, până când sunt fierte, aproximativ 45 de minute. Scoateți foarte atent coastele din abur, turnând lichidul de gătit într-o cratiță mică. Ar trebui să aveți aproximativ 1/2 cană de bulion de porc.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Bulion De PorcBulion De Porc
Ardei ArbolArdei Arbol
(mequite, Hickory Sau Arin)(mequite, Hickory Sau Arin)
Echipamente pe care le vei folosi
450 G Cartofi Roșii Mici, Tăiați în Bucăți De 2,5 Cm450 G Cartofi Roșii Mici, Tăiați în Bucăți De 2,5 Cm
5
Bateți suspensia de amidon de porumb în bulion, apoi încălziți la foc mediu, amestecând ocazional până când este lucioasă și îngroșată, aproximativ 2 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ardei Verde Mediu, Galben Dulce, Roșu și Portocaliu, Tăiați JulienneArdei Verde Mediu, Galben Dulce, Roșu și Portocaliu, Tăiați Julienne
Frișcă Suplimentară Groasă, OpționalăFrișcă Suplimentară Groasă, Opțională
Echipamente pe care le vei folosi
1/4 Cană Shaohsing Sau Vin De Orez Chinezesc1/4 Cană Shaohsing Sau Vin De Orez Chinezesc
6
Adăugați bulionul îngroșat înapoi la coastele de porc.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Coaste De PorcCoaste De Porc
Frișcă Suplimentară Groasă, OpționalăFrișcă Suplimentară Groasă, Opțională
7
Adăugați feliile de jalapenos și amestecați pentru a încorpora jalapenos cu sosul.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Lingură De Jalapeño, Feliat Subțire1 Lingură De Jalapeño, Feliat Subțire
4 Roșii Roma, Fără Miez, Tăiate în Jumătate și Cubulețe4 Roșii Roma, Fără Miez, Tăiate în Jumătate și Cubulețe
8
Se ornează cu coriandru.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Lingură De Ceapă Verde, Tăiată în Fâșii De 2,5 Cm1 Lingură De Ceapă Verde, Tăiată în Fâșii De 2,5 Cm
9
Se servește fierbinte. Resturile pot fi microundate sau re-aburite la foc mic.
DificultateGreu
Gata În1 h
Porții4
Scor De Sănătate7
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
Revista