Coaste de grătar la cuptor
Rețeta coaste de grătar coapte la cuptor pot fi făcute în aproximativ 3 ore și 30 de minute. Această rețetă fără gluten și fără lactate servește 8 și costă $2.01 pe portie. O porție din acest fel de mâncare conține în jur 36g de proteine, 54g de grăsime, și un total de 772 calorii. 689 de persoane au încercat și le-a plăcut această rețetă. Funcționează bine ca un fel principal destul de ieftin. Această rețetă de la Allrecipes necesită zahăr brun, oțet, ketchup și apă. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 76%. Acest scor este destul de bun. Coaste de grătar la cuptor, Coaste de grătar la cuptor, și Coaste de grătar la cuptor sunt foarte asemănătoare cu această rețetă.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 350 grade F (175 grade C).
Într-un castron mare, combinați ceapa, ketchup-ul, apa, sarea, sosul Worcestershire, oțetul, zahărul brun și muștarul. Împărțiți coastele în centru între oase.
Încălziți o tigaie mare ușor unsă la foc mediu-mare.
Adăugați coaste și căutați până se rumenesc. Acest lucru poate fi făcut în mai multe loturi.
Așezați coastele într-un singur strat în două tigăi de copt sau caserole.
Se toarnă jumătate din sos peste coaste, se rezervă restul.
Coaceți coastele în cuptorul preîncălzit timp de 3 ore. Întoarceți și ungeți carnea la fiecare douăzeci de minute cu sosul rămas, folosind tot sosul cu două ore. Continuați să întoarceți și să bateți coaste folosind sos în tigaie în ultima oră de coacere.
Vin recomandat: Pinot Noir, Shiraz, Zinfandel
Coaste de grătar funcționează foarte bine cu Pinot Noir, Shiraz și Zinfandel. Coaste de porc și alte porcine la grătar cu sosuri dulci și picante funcționează bine cu aceste vinuri roșii. Un vin pe care l-ai putea încerca este Dragonette beciurile Sta. Rita Hills Pinot Noir. Are 4,8 din 5 stele și o sticlă costă aproximativ 45 de dolari.
![Dragonette Beciuri Sta. Rita Hills Pinot Noir]()
Dragonette Beciuri Sta. Rita Hills Pinot Noir
2016 a fost un alt într-un șir de recolte teribil în Santa Barbara. Am avut un alt budbreak timpuriu și (spre deosebire de 2015) vreme perfectă în timpul setului, permițând o cultură puternică și echilibrată. Mai, iunie și iulie au fost destul de calde, iar coacerea a fost destul de rapidă; cu toate acestea, un August neobișnuit de răcoros a încetinit considerabil vița de vie. Pentru vinificator a fost aproape ideal, deoarece strugurii au reușit să finalizeze coacerea încet, fără vârfuri de căldură, iar strugurii au menținut o aciditate excelentă. Într-o serie de dimineți răcoroase, am ales fiecare bloc la maturitate și echilibru aproape perfect. Vinurile par să aibă un caracter fructifer deosebit, aciditate proaspătă și structură tanică și adâncime solidă.