Coaste De Grătar Hoisin

Rețeta coaste de grătar Hoisin este gata în aproximativ 7 ore și este cu siguranță un uimitor fără gluten opțiune pentru iubitorii de mâncare americană. Acest fel principal are 1066 calorii, 90g de proteine, și 56G de grăsime pe porție. Această rețetă servește 4 și costă 7,57 USD pe porție. Această rețetă este plăcută de 105 gurmanzi și bucătari. Dacă aveți căldură la grătar: usturoi scăzut, granulat, st. louis-coaste de porc tăiate și alte câteva ingrediente la îndemână, îl puteți face. Pentru a folosi sarea kosher, puteți urma acest fel principal cu Tort Cu Firimituri Cu Conținut Scăzut De Grăsimi (Kosher-Lactate) ca desert. Poate fi savurat oricând, dar este deosebit de bun pentru Ziua Tatălui. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 90%. Acest scor este uimitor. Încercați Coaste clasice de porc la grătar cu sos de grătar cu slănină afumată, Sos De Grătar Hoisin, și Sos De Grătar Hoisin pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Pentru a face frecarea, amestecați împreună zahăr brun, sare, pudră de 5 condimente, boabe de piper Szechuan, piper alb și usturoi într-un castron mic.
Scoateți membrana din partea din spate a rack-ului și tăiați coastele excesului de grăsime. Frecați fiecare raft liberal cu frecarea. Înfășurați coastele în folie sau puneți-le într-un recipient mare și păstrați-le la frigider peste noapte (opțional).
Scoateți coastele din frigider în timp ce pregătiți fumătorul sau grătarul. Foc până fumător sau gratar la 225 F, adăugând bucăți de fumat bucăți de lemn atunci când la temperatura. Când lemnul este aprins și produce fum, așezați coastele în fumător sau grătar, carnea cu fața în sus și fumați până când coastele au o ușoară îndoire atunci când sunt ridicate de la un capăt, 5 până la 6 ore.
În ultima 1/2 oră de gătit, ungeți partea superioară a fiecărui raft cu sos de grătar și continuați să fumați pentru a carameliza sosul.
Scoateți din fumător, feliați și serviți.