Coaste De Grătar Hoisin

Coaste De Grătar Hoisin
Rețeta coaste de grătar Hoisin este gata în aproximativ 7 ore și este cu siguranță un uimitor fără gluten opțiune pentru iubitorii de mâncare americană. Acest fel principal are 1066 calorii, 90g de proteine, și 56G de grăsime pe porție. Această rețetă servește 4 și costă 7,57 USD pe porție. Această rețetă este plăcută de 105 gurmanzi și bucătari. Dacă aveți căldură la grătar: usturoi scăzut, granulat, st. louis-coaste de porc tăiate și alte câteva ingrediente la îndemână, îl puteți face. Pentru a folosi sarea kosher, puteți urma acest fel principal cu Tort Cu Firimituri Cu Conținut Scăzut De Grăsimi (Kosher-Lactate) ca desert. Poate fi savurat oricând, dar este deosebit de bun pentru Ziua Tatălui. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 90%. Acest scor este uimitor. Încercați Coaste clasice de porc la grătar cu sos de grătar cu slănină afumată, Sos De Grătar Hoisin, și Sos De Grătar Hoisin pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Pentru a face frecarea, amestecați împreună zahăr brun, sare, pudră de 5 condimente, boabe de piper Szechuan, piper alb și usturoi într-un castron mic.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Cană De Maioneză, Cum Ar Fi Hellmann's1 Cană De Maioneză, Cum Ar Fi Hellmann's
6 Pere Medii Bartlett Sau D'Anjou6 Pere Medii Bartlett Sau D'Anjou
Mănunchi De Ierburi Aromatice: Coriandru Proaspăt, Maghiran Sau Oregano și CimbruMănunchi De Ierburi Aromatice: Coriandru Proaspăt, Maghiran Sau Oregano și Cimbru
Crumble De Carne Vegetariană CongelatăCrumble De Carne Vegetariană Congelată
Plus 2 Linguri De Apă Cu GheațăPlus 2 Linguri De Apă Cu Gheață
2 3/4 Uncii (75 Grame) Sultane Aurii2 3/4 Uncii (75 Grame) Sultane Aurii
Echipamente pe care le vei folosi
Cireșe Confiate SuplimentareCireșe Confiate Suplimentare
2
Scoateți membrana din partea din spate a rack-ului și tăiați coastele excesului de grăsime. Frecați fiecare raft liberal cu frecarea. Înfășurați coastele în folie sau puneți-le într-un recipient mare și păstrați-le la frigider peste noapte (opțional).
Ingrediente de care veți avea nevoie
(mequite, Hickory Sau Arin)(mequite, Hickory Sau Arin)
Roșii Verzi, Spălate, Fără Coji De HârtieRoșii Verzi, Spălate, Fără Coji De Hârtie
2 3/4 Uncii (75 Grame) Sultane Aurii2 3/4 Uncii (75 Grame) Sultane Aurii
Echipamente pe care le vei folosi
2 Căni De Pesmet Honey Maid® Graham Crackers2 Căni De Pesmet Honey Maid® Graham Crackers
3
Scoateți coastele din frigider în timp ce pregătiți fumătorul sau grătarul. Foc până fumător sau gratar la 225 F, adăugând bucăți de fumat bucăți de lemn atunci când la temperatura. Când lemnul este aprins și produce fum, așezați coastele în fumător sau grătar, carnea cu fața în sus și fumați până când coastele au o ușoară îndoire atunci când sunt ridicate de la un capăt, 5 până la 6 ore.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch
(mequite, Hickory Sau Arin)(mequite, Hickory Sau Arin)
Echipamente pe care le vei folosi
Sambal (pastă De Usturoi și Chili)Sambal (pastă De Usturoi și Chili)
4
În ultima 1/2 oră de gătit, ungeți partea superioară a fiecărui raft cu sos de grătar și continuați să fumați pentru a carameliza sosul.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Slănină Dublu Afumată, Tăiată Cubulețe MiciSlănină Dublu Afumată, Tăiată Cubulețe Mici
4 Roșii Roma, Fără Miez, Tăiate în Jumătate și Cubulețe4 Roșii Roma, Fără Miez, Tăiate în Jumătate și Cubulețe
5
Scoateți din fumător, feliați și serviți.

Vin recomandat: Zinfandel, Vin Roz

Grătar în meniu? Încercați să împerecheați cu vinul Zinfandel și rosul. Un rosul este răcoritor la temperaturi ridicate și completează sosurile și frecările dulci și picante. Zinfandel este o alegere clasică de vin roșu pentru grătar, în special pentru coaste de porc și piept de vită. Un vin pe care l-ai putea încerca este Carnivor Zinfandel. Are 4,2 din 5 stele și o sticlă costă aproximativ 16 dolari.
Carnivor Zinfandel
Carnivor Zinfandel
Carnivorul plin de corp Zinfandel este suculent, îndrăzneț, mare și aromat, oferind indicii de condimente cu o atingere netedă pentru un gust complet. Aromele intense de fructe întunecate de mure, prune și boysenberry sunt asortate cu note de mocha, ciocolată neagră, piper negru și condimente de copt. Aromele de vanilie și migdale prăjite persistă cu un finisaj lung și neted.
DificultateExpert
Gata În7 hrs
Porții4
Scor De Sănătate33
BucătăriiGrătar
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
Revista