Coaste de aragaz lent

Dacă doriți să adăugați mai multe fără gluten, fără lactate și prietenos cu fodmap rețete în cutia de rețete, coastele cu aragaz lent ar putea fi o rețetă pe care ar trebui să o încercați. Acest fel principal are 929 calorii, 42G de proteine, și 62g de grăsime pe porție. Această rețetă servește 4. Pentru $2.65 pe portie, această rețetă acoperă 28% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Dacă aveți la îndemână coaste de porc cărnoase, sos de grătar, semințe de muștar și alte câteva ingrediente, îl puteți face. 417 persoane s-au bucurat că au încercat această rețetă. Acesta este adus la tine de BBC Good Food. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 9 ore și 30 de minute. Cu o lingură scor de 80%, acest fel de mâncare este extraordinar. Dacă vă place această rețetă, s-ar putea să vă placă și rețete precum Slow Cooker miere - usturoi copil înapoi coaste (și' Real Food Slow Cooker Suppers ' carte de bucate Giveaway), Ochi roșii BBQ coaste aragaz lent - 75 de zile de vară aragaz lent s, și Coaste De Aragaz Lent.
Instrucțiuni
Puneți 4 linguri de sos de grătar împreună cu restul ingredientelor în aragazul lent. Completați cu suficientă apă pentru a acoperi (aproximativ 1,5 l). Gătiți lent la foc mic timp de 8-9 ore până când este foarte fraged, dar nu cade complet de pe os.
Încălziți cuptorul la 220C / 200C fan / marca de gaz
Scoateți coastele din aragazul lent folosind o lingură cu fante sau clești. Manipulați-le cu atenție, deoarece carnea va fi foarte fragedă și poate începe să cadă. Ungeți cu sosul de grătar rămas și așezați-l pe o tavă de cuptor căptușită cu folie. Gatiti timp de 20 30 de minute pana cand incepeti sa crisp pe exterior. Alternativ, gătiți pe grătar, întorcându-vă din când în când până când se încălzește.