Coaste De Afine La Grătar
Această rețetă fără gluten și fără lactate servește 40 și costă 34 de cenți pe porție. O porție conține 108 calorii, 6g de proteine, și 7g de grăsime. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 25 de minute. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. Mergeți la magazin și ridicați sare, pudră de ceapă, piper și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 28%. Acest scor este destul de rău. Rețete similare includ Coaste La Grătar, Coaste La Grătar, și Cele Mai Bune Coaste La Grătar.
Instrucțiuni
Se încălzește cuptorul la 191°. Grease broiler pan rack. Tăiați grăsimea și îndepărtați membranele din ribele de porc. (Pentru coaste, tăiați între oase în bucăți de servire.)
Așezați carnea de porc, cu părțile cărnoase în sus, într-un singur strat pe raft în tigaia broiler. Acoperiți cu folie de aluminiu și coaceți 50 de minute.
Se amestecă ingredientele rămase.
Periați carnea de porc cu jumătate din amestecul de afine.
Coaceți neacoperit cu 10 până la 20 de minute mai mult sau până când carnea de porc este fragedă. (Dacă utilizați Do-Ahead Tip, opriți-vă aici.)
Încălziți amestecul de afine rămas până la fierbere în cratiță de 1 litru.
Se servește cu carne de porc.