Coaste Cu Aragaz Lent La Grătar

Coaste la grătar cu aragaz lent este un fără gluten și fără lactate felul principal. Această rețetă face 6 porții cu 674 calorii, 52G de proteine, și 32g de grăsime fiecare. Pentru $2.76 pe portie, această rețetă acoperă 30% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Poate fi savurat oricând, dar este deosebit de bun pentru Al Patrulea Iulie. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. Dacă aveți coaste de porc, ceapă, zahăr brun și alte câteva ingrediente la îndemână, îl puteți face. Pentru a consuma ceapa, puteți urma acest fel principal cu Bomboane De Porumb Cupcakes ca desert. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 64%. Acest scor este destul de bun. Rețete similare includ Slow Cooker miere - usturoi copil înapoi coaste (și' Real Food Slow Cooker Suppers ' carte de bucate Giveaway), Ochi roșii BBQ coaste aragaz lent - 75 de zile de vară aragaz lent s, și Nu pot obține suficiente coaste de aragaz lent.
Instrucțiuni
Pulverizați în interiorul aragazului lent de 4 până la 5 litri cu spray de gătit.
Îndepărtați pielea interioară de pe coaste.
Se amestecă zahărul brun, sarea, piperul, fumul lichid și usturoiul; frecați amestecul în coaste.
Tăiați coastele în bucăți de 4 inci.
Puneți coaste și ceapă în aragaz lent.
Se toarnă cola peste coaste.
Acoperiți și gătiți la foc mic, setând 8 până la 9 ore sau până se înmoaie.
Scoateți coastele din aragazul lent.
Scurgeți și aruncați lichidul.
Încălziți cărbuni sau grătar cu gaz.
Așezați coaste pe grătar.
Periați cu sos de grătar. Acoperiți și grătiți 4 până la 6 inci de la foc mediu 15 minute.