Coaste coapte la cuptor cu oțet și condimente
Oțet și condimente coaste coapte la cuptor ar putea fi o rețetă bună pentru a vă extinde repertoriul principal. Această rețetă face 6 porții cu 872 calorii, 74G de proteine, și 45g de grăsime fiecare. Pentru $3.24 pe portie, această rețetă acoperă 39% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten și fără lactate dieta. Un amestec de rafturi complete coaste de porc pentru copii, zahăr brun, oțet de cidru și o mână de alte ingrediente sunt tot ce trebuie pentru a face această rețetă atât de gustoasă. Pentru a consuma zahărul brun închis, puteți urma acest fel principal cu Biscuiți Cu Zahăr Brun Cu Unt Brun ca desert. În general, această rețetă câștigă o scor spoonacular destul de bun de 71%. Rețete similare includ Coaste coapte la cuptor cu oțet și condimente, Coaste de grătar la cuptor, și Coaste La Cuptor.
Instrucțiuni
Așezați toate ingredientele, cu excepția coastelor, într-un castron mediu și bateți pentru a combina; pus deoparte.Tapetați o foaie de copt cu margini cu folie de aluminiu.
Așezați coastele pe foaia de copt cu osul în sus și acoperiți uniform cu jumătate din marinată. Întoarceți coastele și acoperiți uniform cu jumătatea rămasă din marinată. Acoperiți bine cu mai multă folie de aluminiu și refrigerați peste noapte.A doua zi, încălziți cuptorul la 325 F și aranjați un suport în mijloc.
Scoateți coastele din frigider și lăsați-le să stea la temperatura camerei în timp ce cuptorul se încălzește, cel puțin 20 de minute.
Coaceți acoperit timp de 1 oră. Descoperiți și continuați să coaceți până când coastele sunt fragede cu cuțitul, cu aproximativ 1 oră mai mult.