Coaste Clasice De Grătar

Coaste Clasice De Grătar
Coaste clasice de grătar este un fără gluten și fără lactate rețetă cu 6 porții. O porție conține 864 calorii, 60g de proteine, și 36g de grăsime. Pentru $5.27 pe portie, această rețetă acoperă 38% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. Este adus la tine de retetele mele. Dacă aveți la îndemână ceapă, suc de portocale, usturoi și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Acesta va fi un hit la dvs Ziua Tatălui eveniment. Este o scump rețetă pentru fanii mâncării americane. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 7 ore și 15 minute. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 64%, ceea ce e bine. Încercați Coaste clasice de porc la grătar cu sos de grătar cu slănină afumată, Coaste De Grătar, și Cele Mai Bune Coaste De Grătar Vreodată pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Tăiați coastele, dacă este necesar, și tăiați excesul de grăsime; presărați 1 linguriță. sare uniform peste coaste.
Ingrediente de care veți avea nevoie
(mequite, Hickory Sau Arin)(mequite, Hickory Sau Arin)
5 Bomboane De Napolitană Necco, împărțite5 Bomboane De Napolitană Necco, împărțite
2
Se amestecă împreună restul de 1 linguriță. sare, ceapă și următoarele 9 ingrediente până la amestecare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
3 Căni De Așchii De Lemn De Stejar Sau Nuci Pecan Sau 6 Bucăți Mari, înmuiate în Apă Rece Timp De Cel Puțin 1 Oră și Până La 4 Ore3 Căni De Așchii De Lemn De Stejar Sau Nuci Pecan Sau 6 Bucăți Mari, înmuiate în Apă Rece Timp De Cel Puțin 1 Oră și Până La 4 Ore
5 Bomboane De Napolitană Necco, împărțite5 Bomboane De Napolitană Necco, împărțite
3
Se toarnă jumătate din amestecul de ceapă într-un 5-qt. aragaz lent.
Ingrediente de care veți avea nevoie
3 Căni De Așchii De Lemn De Stejar Sau Nuci Pecan Sau 6 Bucăți Mari, înmuiate în Apă Rece Timp De Cel Puțin 1 Oră și Până La 4 Ore3 Căni De Așchii De Lemn De Stejar Sau Nuci Pecan Sau 6 Bucăți Mari, înmuiate în Apă Rece Timp De Cel Puțin 1 Oră și Până La 4 Ore
Echipamente pe care le vei folosi
Unt Nesarat, Pentru Uns InsertUnt Nesarat, Pentru Uns Insert
4
Așezați coastele în aragazul lent și turnați amestecul rămas peste coaste.
Ingrediente de care veți avea nevoie
(mequite, Hickory Sau Arin)(mequite, Hickory Sau Arin)
Echipamente pe care le vei folosi
Unt Nesarat, Pentru Uns InsertUnt Nesarat, Pentru Uns Insert
5
Acoperiți și gătiți la maxim 6 până la 7 ore sau până când coastele sunt fragede.
Ingrediente de care veți avea nevoie
(mequite, Hickory Sau Arin)(mequite, Hickory Sau Arin)
6
Garnisiți, dacă doriți.
7
Notă:numai în scopuri de testare, am folosit sos A. Steak.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sos De FripturăSos De Friptură

Vin recomandat: Zinfandel, Vin Roz

Grătar în meniu? Încercați să împerecheați cu vinul Zinfandel și rosul. Un rosul este răcoritor la temperaturi ridicate și completează sosurile și frecările dulci și picante. Zinfandel este o alegere clasică de vin roșu pentru grătar, în special pentru coaste de porc și piept de vită. Opacul Zinfandel cu un rating de 4, 9 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 29 de dolari pe sticlă.
Opac Zinfandel
Opac Zinfandel
După îmbătrânire în butoaie de stejar francez timp de 14 luni, Zinfandel opac dezvăluie arome coapte de mure, boysenberry și cireș negru cu accente de condiment și cacao întunecată. Bucurați-vă de întuneric!
DificultateExpert
Gata În7 hrs, 15 m.
Porții6
Scor De Sănătate15
BucătăriiGrătar
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
Revista