Coaste Balsamice Lipicioase
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de feluri principale, așa că încercați coaste balsamice lipicioase. O porție conține 945 calorii, 88G de proteine, și 54g de grăsime. Această rețetă fără gluten și fără lactate servește 8 și costă $3.49 pe portie. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. Dacă aveți la îndemână coaste de porc pentru copii, zahăr brun, rozmarin și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Pentru a consuma zahărul brun închis, puteți urma acest fel principal cu Biscuiți Cu Zahăr Brun Cu Unt Brun ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 78%. Acest scor este solid. Rețete similare includ Coaste Câștigătoare Ward (Coaste Lipicioase), Coastele lipicioase ale lui Mo, și Coaste foarte lipicioase.
Instrucțiuni
Se toacă și se toacă usturoiul într-o pastă cu 1 linguriță de sare. Se amestecă împreună cu rozmarin, zahăr brun, oțet, cayenne, 1 lingură de sare și 1 linguriță de piper. Frecați uniform pe toate coastele și transferați-le în tigăile de prăjit. Marinat, răcit, 8 până la 24 de ore.
Preîncălziți cuptorul la 425 F cu rafturi în treimi superioare și inferioare.
Se toarnă 1/2 cană de apă în fiecare tigaie și se acoperă bine tigăile cu folie. Coaste prăjite, poziția de comutare a tigăilor la jumătatea drumului, până când carnea este foarte fragedă, aproximativ 1 3/4 ore.
Scoateți tigăile din cuptor și transferați coastele într-un platou.
Adăugați 1 cană de apă fierbinte în fiecare tigaie și răzuiți bucățile maro. Îndepărtați și aruncați grăsimea, apoi transferați lichidul într-o tigaie de 10 inci.
Adăugați oțet și zahăr brun și aduceți la fierbere, amestecând ocazional. Se fierbe până se reduce la aproximativ 1 cană, aproximativ 15 minute.
Pregătiți grătarul pentru gătit la căldură directă pe cărbune mediu-fierbinte( căldură medie pentru gaz); vezi procedura de grătar.
Periați o parte din glazură pe ambele părți ale rafturilor de coaste. Grătar, întorcându-se ocazional, până când coastele sunt fierbinți și apar urme de grătar, aproximativ 6 minute.
Periați coastele cu mai multă glazură și serviți glazura rămasă pe lateral.
Zinfandel '07 orh8teau de Chamirey
* Dacă puteți obține doar coaste mai mari (4 rafturi), veți avea nevoie de mai multă glazură; folosiți 12 căței de usturoi mari, 3 linguri de rozmarin tocat mărunt, 3 linguri de zahăr brun închis, 3 linguri de oțet balsamic, 1 1/2 lingurițe de cayenne, 1 1/2 linguri de sare și 1 1/2 lingurițe de piper.* Coastele pot fi prăjite și glazura poate fi făcută cu 1 zi înainte și răcită separat (acoperită odată rece). Aduceți la temperatura camerei, aproximativ 30 de minute, înainte de geam și grătar.* Coaste poate fi fript 3-4 cm de căldură (în loc de gratar) aproximativ 8 minute.