Coaste afumate cu sos BBQ Huckleberry
Rețeta coaste afumate cu sos de grătar Huckleberry ar putea satisface pofta ta americană în jur 45 minute. Această rețetă servește 6. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără gluten, fără lactate și prietenoasă cu fodmap are 9 calorii, 0g de proteine, și 0g de grăsime pe porție. Pentru 7 cenți pe porție, această rețetă acoperă 2% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Dacă aveți la îndemână sos Huckleberry bbq, Carne de porc, rub clasic și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 25%. Acest scor nu este atât de uimitor. Încercați Coaste afumate cu sos BBQ în stil Carolina, Coaste afumate cu Hickory cu sos de mop Georgia, și Coaste de vită cu sos de portocale și boia afumată pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Pe partea osoasă a coastelor, slăbiți marginea membranei cu un cuțit de masă. Trageți membrana, folosind un prosop.
Tăiați rafturile în jumătate. Ungeți peste tot cu frecare. Se răcește etanș cel puțin 4 ore sau peste noapte; lăsați să stea la temperatura camerei ultima oră.
Între timp, înmuiați 2 căni de chipsuri de mere în apă 30 de minute. Scrunch 6 foi(1 1/2 ft. lung) de folie în bușteni 9 in. lung. Pentru gaz, setați o tavă de picurare pe arzătorul central (zona de căldură indirectă), umpleți-o la jumătate cu apă foarte fierbinte, apoi încălziți celelalte arzătoare la minim (275 până la 300). Pentru cărbune, aprindeți 50 de brichete într-un coș de fum. Așezați uniform pe părțile opuse ale grătarului de foc, lăsând o zonă degajată în centru pentru tigaia de picurare; umpleți tigaia la jumătate cu apă foarte fierbinte.
Lasă cărbunii să ardă la minim.
Adăugați 5 Brichete la fiecare movilă de cărbuni la fiecare 30 de minute, începând când coastele se pun pe grătar; dacă focul se încălzește prea mult, închideți parțial orificiile de ventilație de pe capac.
Setați rafturile în poziție verticală peste tigaia de picurare una față de cealaltă și tăiați buștenii de folie în vârfurile rafturilor (între oase) pentru a le pune în punte și a le ține pe loc. Pentru gaz, scurgeți jumătate din așchii de lemn și puneți-le într-o cutie pentru fumător, dacă grătarul are una; sau sigilați așchii în folie, puneți găuri de dimensiuni sferturi peste tot și puneți-le la foc direct (în folie, așchii pot dura ceva timp pentru a începe să fumeze). Pentru cărbune, scurgeți jumătate din așchii de lemn și presărați uniform peste cărbuni.
Coaste la grătar, acoperite, 1 oră.
Scurgeți așchii de lemn rămași și adăugați ca înainte. Gatiti pana cand carnea este frageda cand este perforata si se micsoreaza 1/2 in. de la vârfurile osoase, 2 până la 3 ore.
Se toarnă 1 cană de sos într-un castron.
Îndepărtați folia de pe coaste și așezați coastele plate, cu partea osoasă în sus, la foc indirect.
Ungeți cu 1/2 cană de sos. Gatiti pana se seteaza sosul, 5 minute. Întoarceți, periați din nou și gătiți încă 3 minute.
Lăsați coastele să stea pe o scândură, tentată cu folie, 10 minute.
Se servește cu sosul rămas. Răciți sosul suplimentar 1 săptămână sau congelați.
Pe partea osoasă, tăiați clapeta de carne din centru, spălați cu oase.
Tăiați raftul pe lungime între secțiunea largă a coastei și vârfurile masticabile și înguste ale coastei. Păstrați garniturile pentru supă.