Coasta de Est Halibut și cartofi Chowder este un fără gluten și pescatarian felul principal. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 42G de proteine, 29G de grăsime, și un total de 611 calorii. Această rețetă servește 5 și costă 8,94 USD pe porție. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. Acesta este adus la tine de Foodnetwork. Dacă aveți la îndemână smântână grea, pătrunjel, suc de scoici îmbuteliat și alte câteva ingrediente, o puteți face. Pentru a consuma crema grea, puteți urma acest fel principal cu Viscole de casă cu ouă de unt de arahide ale lui Reese ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 50 minute. În general, această rețetă câștigă un scor minunat spoonacular de 93%. Încercați Aperitive De Crab De Pe Coasta De Est, Supă De Roșii De Pe Coasta De Est, și Supă De Brânză De Pe Coasta De Est pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Într-o oală mare de sos la foc mediu puneți ulei de canola.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ardei Chipotle, Tocat Grosier
Măruntaie și Os De Gât De Curcan
Echipamente pe care le vei folosi
Grăsime De Porc înapoi
2
Se adaugă ceapa, usturoiul, șalota, frunza de dafin și tumericul și se sotează timp de 2 până la 3 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Grăsime De Porc înapoi
Frișcă Suplimentară Groasă
Turmeric
1 Linguriță De Boia Iute, Afumată Dacă Este Posibil
Tortilla Proaspete Din Făină, Pentru Servire
3
Adăugați cartofi, suc de scoici, sos fierbinte, piper negru și aduceți la fierbere și reduceți focul și fierbeți timp de 20 de minute. După 20 de minute, verificați dacă cartofii sunt gata.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cu 4 G De Grăsime Sau Mai Puțin Pe Porție (recomandat: Amy's Chunky Tomate Bisque)
Cartofi Rumeni (aproximativ 2-3 Medii), Curățați și Tăiați în Bucăți
2 Linguri Plus 1/2 Cană Apă, împărțite
Fulgi De Legume Mixte Sau După Gust
4
Adăugați roux și amestecați bine pentru a se îngroșa.
5
Adăugați pește și fierbeți timp de 1 minut. Se amestecă laptele și smântâna și se mărește focul pentru a fierbe.
Pinot Grigio, Gruener Veltliner și Pinot Noir sunt alegeri excelente pentru Halibut. Peștele este la fel de divers ca vinul, așa că este greu să culegi vinuri care se potrivesc cu fiecare pește. Un vin alb crocant, cum ar fi un pinot grigio sau gr Arkullner Veltliner, se va potrivi oricărui pește alb cu aromă delicată. Peștele cărnos, puternic aromat, cum ar fi somonul și tonul, se poate descurca chiar și cu un vin roșu deschis, cum ar fi un pinot noir. St. Michael-Eppan Anger Pinot Grigio cu un rating de 4,3 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 23 de dolari pe sticlă.