Coapse pe orez

Coapse pe orez
Coapsele pe orez este o fără gluten felul principal. Această rețetă face 6 porții cu 437 calorii, 21g de proteine, și 27G de grăsime fiecare. Pentru 90 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 12% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Mergeți la magazin și ridicați unt, apă, coapse de pui și alte câteva lucruri pentru ao face astăzi. Pentru a utiliza până orez alb ai putea urma acest curs principal cu Budinca De Orez La Cuptor ca desert. 211 persoane au considerat că această rețetă este delicioasă și satisfăcătoare. De la preparare la farfurie, această rețetă durează 45 minute. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 53%, ceea ce este destul de bun. Încercați Coapse pe orez, Orez De Nucă De Cocos Cu Coapse De Pui, și Coapse De Pui Umplute Cu Orez pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Preîncălziți cuptorul la 350 grade F (175 grade C).
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
2
Se dizolvă bulionul în 1 lingură de apă. Într-un castron mediu combinați orezul, untul/margarina, ceapa și 2 căni de apă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
UntUnt
2 Căni De Așchii De Lemn înmuiate (mequite, Hickory Sau Arin), Opțional2 Căni De Așchii De Lemn înmuiate (mequite, Hickory Sau Arin), Opțional
CeapăCeapă
ApăApă
OrezOrez
Echipamente pe care le vei folosi
BolBol
3
Se amestecă bine și se toarnă amestecul într-un vas de copt de 9x13 inch.
Echipamente pe care le vei folosi
Tava De CoptTava De Copt
4
Așezați coapsele deasupra amestecului de orez și condimentați după gust.
Ingrediente de care veți avea nevoie
OrezOrez
5
Coaceți în cuptorul preîncălzit timp de 35 până la 45 de minute (depinde de dimensiunea coapselor).
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
DificultateMediu
Gata În45 m.
Porții6
Scor De Sănătate5
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
Revista