Coapse de pui umplute cu ierburi și brânză

Coapse de pui umplute cu ierburi și brânză
Coapsele de pui umplute cu ierburi și brânză sunt un דל פחמימות, felul principal. O porție conține 674 calorii, 48G de proteine, și 45g de grăsime. Această rețetă servește 8 și costă 2,59 USD pe porție. 1 persoană a considerat că această rețetă este delicioasă și satisfăcătoare. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 1 oră și 15 minute. Dacă aveți la îndemână pătrunjel cu frunze plate, coajă de lămâie, pesmet și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Pentru a consuma firimiturile de pâine, puteți urma acest fel principal cu Pâine Cu Banane Cu Ciocolată ca desert. Cu o lingură scor de 57%, acest fel de mâncare este solid. Încercați Burgeri de curcan umpluți cu ierburi cu brânză Cheddar, Coapse De Pui Cu Crustă De Ierburi, și Dijon-Coapse De Pui Cu Ierburi pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Preîncălziți cuptorul la 45
Echipamente pe care le vei folosi
2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®
2
Într-un castron mediu, combinați pesmetul proaspăt, parmezanul, ouăle, Provolona, busuiocul tocat, pătrunjelul tocat, coaja de lămâie și rozmarinul. Așezați coapsele de pui, cu pielea în jos, pe o suprafață de lucru și condimentați cu sare și piper proaspăt măcinat. Movilă 1/4 cană din umplutura de ierburi și brânză pe fiecare coapsă. Îndoiți părțile laterale ale coapselor peste umplutură pentru a o închide și legați fiecare coapsă de pui în 2 sau 3 locuri cu sfoară de bucătărie. Condimentează coapsele de pui cu sare și piper.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pesmet ProaspătPesmet Proaspăt
3 Linguri Cremă De Brânză Redusă în Grăsimi3 Linguri Cremă De Brânză Redusă în Grăsimi
Pepperoncini, Pentru GarniturăPepperoncini, Pentru Garnitură
Pancetta Sau Guanciale, Tăiate în Bastoane Subțiri Sau TocatePancetta Sau Guanciale, Tăiate în Bastoane Subțiri Sau Tocate
2 Până La 3 Linguri Inele De Ardei Banane Tocate Sau Ardei Iute Tocați De Orice Fel2 Până La 3 Linguri Inele De Ardei Banane Tocate Sau Ardei Iute Tocați De Orice Fel
Nonpareils ArgintiiNonpareils Argintii
ProvoloneProvolone
Carne De Oaie Dezosată, Tăiată în Cuburi De 7-10 Cm - Sau înlocuiți Cu Spată De Miel DezosatăCarne De Oaie Dezosată, Tăiată în Cuburi De 7-10 Cm - Sau înlocuiți Cu Spată De Miel Dezosată
1/4 Cană De Grăsime De Porc1/4 Cană De Grăsime De Porc
4-1/2 Căni De Brânză Cheddar Rasă4-1/2 Căni De Brânză Cheddar Rasă
1 Ceapa Rosie, Cubulete Mici1 Ceapa Rosie, Cubulete Mici
Pachet Mix Natural Pentru PrăjituriPachet Mix Natural Pentru Prăjituri
Pâine De O Zi Tăiată Cuburi (cuburi De 1,2 Cm), Fără CrustăPâine De O Zi Tăiată Cuburi (cuburi De 1,2 Cm), Fără Crustă
Echipamente pe care le vei folosi
Sfoară De MăcelarSfoară De Măcelar
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
3
Aranjați coapsele de pui umplute pe o foaie de copt mare, cu margini și prăjiți timp de aproximativ 35 de minute, sau până se rumenesc.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pui UmplutPui Umplut
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți SotațiCreveți Sotați
4
Lăsați puiul să se odihnească timp de 10 minute, apoi aruncați corzile și serviți.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți
DificultateExpert
Gata În1 h, 15 m.
Porții8
Scor De Sănătate17
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
Revista