Coapse De Pui Ruginite

Coapse De Pui Ruginite
Coapsele de pui ruginite ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Pentru $1.1 pe portie, această rețetă acoperă 11% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție conține 176 calorii, 22g de proteine, și 7g de grăsime. Această rețetă servește 8. 600 de oameni s-au bucurat că au încercat această rețetă. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten și fără lactate dieta. Este adus la tine de Toțiretete. De la preparare la farfurie, această rețetă durează 3 ore și 40 de minute. Un amestec de sare și piper, sos de soia, sirop de arțar și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de nemaipomenită. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 57%. Acest scor este solid. Încercați Rusty Gate, Oaxacan Rusty Nail, și Brownies vegan cu ciocolată Rusty pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Mash usturoi la o pastă cu un mortar și pistil.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Crumble De Carne Vegetariană CongelatăCrumble De Carne Vegetariană Congelată
Echipamente pe care le vei folosi
Mortar și PistilMortar și Pistil
2
Amestecați sosul de ardei chile, siropul de arțar, sosul de soia, maioneza și oțetul de orez în usturoi până când marinada este bine combinată.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Cană De Usturoi Tocat1 Cană De Usturoi Tocat
1 1/2 Cani Sos De Prune1 1/2 Cani Sos De Prune
Sirop De Arțar Pur (de Preferință Grad B), Plus 4 Lingurițe Pentru ServireSirop De Arțar Pur (de Preferință Grad B), Plus 4 Lingurițe Pentru Servire
4 Lingurițe De Pudră De Gelatină Din Merișoare4 Lingurițe De Pudră De Gelatină Din Merișoare
Friptură De Mușchi De Porc întreg, Fără ToppinguriFriptură De Mușchi De Porc întreg, Fără Toppinguri
1/2 Cană De Ciuperci Shiitake, Tăiate în Sferturi1/2 Cană De Ciuperci Shiitake, Tăiate în Sferturi
Crumble De Carne Vegetariană CongelatăCrumble De Carne Vegetariană Congelată
4 Roșii Roma, Fără Miez, Tăiate în Jumătate și Cubulețe4 Roșii Roma, Fără Miez, Tăiate în Jumătate și Cubulețe
3
Transferați coapsele de pui într-un recipient plat mare (cum ar fi un vas de copt) și turnați marinata peste pui; amestecați până când puiul este acoperit. Acoperiți vasul cu folie de plastic și refrigerați aproximativ 3 ore; dacă preferați, lăsați să stea aproximativ 30 de minute la temperatura camerei. Desfaceți vasul și presărați cu sare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pancetta Sau Guanciale, Tăiate în Bastoane Subțiri Sau TocatePancetta Sau Guanciale, Tăiate în Bastoane Subțiri Sau Tocate
1/2 Cană De Ciuperci Shiitake, Tăiate în Sferturi1/2 Cană De Ciuperci Shiitake, Tăiate în Sferturi
1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți
Plus 2 Linguri De Apă Cu GheațăPlus 2 Linguri De Apă Cu Gheață
Roșii Verzi, Spălate, Fără Coji De HârtieRoșii Verzi, Spălate, Fără Coji De Hârtie
Echipamente pe care le vei folosi
Ceapă Galbenă, Tăiată în OptimiCeapă Galbenă, Tăiată în Optimi
2 Căni De Cheddar Proaspăt Ras2 Căni De Cheddar Proaspăt Ras
4
Preîncălziți grătarul de cărbune la foc mare.
Echipamente pe care le vei folosi
Sambal (pastă De Usturoi și Chili)Sambal (pastă De Usturoi și Chili)
5
Așezați coapsele de pui pe grătarul fierbinte, cu părțile netede în jos. Gatiti pana cand puiul prezinta semne de gratar, aproximativ 3 minute. Întoarceți puiul și gătiți până când cealaltă parte prezintă semne de grătar, aproximativ 5 minute. Continuați să gătiți, mișcându-le ocazional și întorcându-le la fiecare 2 minute, până când carnea nu mai este roz în interior și coapsele sunt maro auriu, 10 până la 12 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pancetta Sau Guanciale, Tăiate în Bastoane Subțiri Sau TocatePancetta Sau Guanciale, Tăiate în Bastoane Subțiri Sau Tocate
2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
Sambal (pastă De Usturoi și Chili)Sambal (pastă De Usturoi și Chili)
6
Transferați puiul într-un platou, lăsați să se odihnească 5 minute și serviți garnisit cu pene de var.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pană De VarPană De Var
1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți
DificultateExpert
Gata În3 hrs, 40 m.
Porții8
Scor De Sănătate6
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
Revista