Coapse De Pui Marocane
Coapsele de pui marocane sunt un fără gluten și fără lactate felul principal. Această rețetă servește 8 și costă 1,72 USD pe porție. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 26g de proteine, 6g de grăsime, și un total de 267 calorii. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Mergeți la magazin și ridicați ghimbir, chimen măcinat, ulei de măsline și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Pentru a consuma ghimbirul proaspăt, puteți urma acest fel principal cu Cookie-Uri Proaspete De Ghimbir ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 49%. Acest scor este destul de bun. Rețete similare includ Coapse De Pui Marocane, Coapse De Pui Marocane, și Coapse De Pui Marocane.
Instrucțiuni
Încălziți uleiul de măsline într-un cuptor olandez mare la foc mediu-mare.
Adăugați jumătate de pui în tigaie; gatiti 5 minute, rumenindu-se pe toate partile.
Scoateți puiul din tigaie. Repetați procedura cu puiul rămas.
Adăugați ceapa în tigaie; saut timp de 3 minute sau până se înmoaie.
Adăugați ghimbir și următoarele 6 ingrediente (prin usturoi); saut timp de 30 de secunde sau până când este parfumat. Se amestecă în bulion, răzuire tigaie pentru a slăbi biți rumenite. Puneți puiul în tigaie; aduceți la foc mic. Acoperiți, reduceți focul și fierbeți 1 oră sau până când puiul este fraged.
Scoateți puiul din tigaie cu o lingură pliată; se răcește ușor.
Tăiați puiul în bucăți de mușcătură.
Adăugați pui, naut și caise în tigaie. Acoperiți și fierbeți 10 minute sau până când se încălzește bine.