Coapse De Pui Marocane

Coapse De Pui Marocane
Coapsele de pui marocane sunt un fără gluten și fără lactate felul principal. Această rețetă servește 8 și costă 1,72 USD pe porție. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 26g de proteine, 6g de grăsime, și un total de 267 calorii. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Mergeți la magazin și ridicați ghimbir, chimen măcinat, ulei de măsline și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Pentru a consuma ghimbirul proaspăt, puteți urma acest fel principal cu Cookie-Uri Proaspete De Ghimbir ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 49%. Acest scor este destul de bun. Rețete similare includ Coapse De Pui Marocane, Coapse De Pui Marocane, și Coapse De Pui Marocane.

Instrucțiuni

1
Încălziți uleiul de măsline într-un cuptor olandez mare la foc mediu-mare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ulei De MăslineUlei De Măsline
Echipamente pe care le vei folosi
Cuptor OlandezCuptor Olandez
2
Adăugați jumătate de pui în tigaie; gatiti 5 minute, rumenindu-se pe toate partile.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pui întregPui întreg
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
3
Scoateți puiul din tigaie. Repetați procedura cu puiul rămas.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pui întregPui întreg
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
4
Adăugați ceapa în tigaie; saut timp de 3 minute sau până se înmoaie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
CeapăCeapă
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
5
Adăugați ghimbir și următoarele 6 ingrediente (prin usturoi); saut timp de 30 de secunde sau până când este parfumat. Se amestecă în bulion, răzuire tigaie pentru a slăbi biți rumenite. Puneți puiul în tigaie; aduceți la foc mic. Acoperiți, reduceți focul și fierbeți 1 oră sau până când puiul este fraged.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pui întregPui întreg
UsturoiUsturoi
GhimbirGhimbir
BulionBulion
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
6
Scoateți puiul din tigaie cu o lingură pliată; se răcește ușor.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pui întregPui întreg
Echipamente pe care le vei folosi
Lingura Cu FanteLingura Cu Fante
TigaieTigaie
7
Tăiați puiul în bucăți de mușcătură.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pui întregPui întreg
8
Adăugați pui, naut și caise în tigaie. Acoperiți și fierbeți 10 minute sau până când se încălzește bine.
Ingrediente de care veți avea nevoie
NăutNăut
CaiseCaise
Pui întregPui întreg
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
DificultateGreu
Gata În45 m.
Porții8
Scor De Sănătate13
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
Revista