Coapse De Pui La Grătar Glazurate Cu Tequila

Tequila-glazurate coapse de pui la gratar ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Această rețetă fără gluten și fără lactate servește 6 și costă $1.65 pe portie. O porție conține 380 calorii, 21g de proteine, și 22g de grăsime. 1 persoană s-a bucurat că a încercat această rețetă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră. Este perfect pentru Al Patrulea Iulie. Dacă aveți la îndemână coapse de pui, tequila, piper și alte câteva ingrediente, o puteți face. Pentru a folosi sarea kosher, puteți urma acest fel principal cu Tort Cu Firimituri Cu Conținut Scăzut De Grăsimi (Kosher-Lactate) ca desert. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 29%. Acest scor nu este atât de excelent. Încercați Încercați aceste coapse de pui la grătar glazurate cu Tequila în acest weekend, Pulpe De Pui La Grătar Glazurate Cu Prune, și Caise glazurate la gratar pulpe de pui BBQ pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Preîncălziți grătarul la foc mediu-mare folosind ambele arzătoare. După preîncălzire, opriți arzătorul din stânga (lăsați arzătorul din dreapta pornit).
Combinați primele 4 ingrediente într-un castron mic; frecați uniform peste pui.
Aduceți sucul de ananas, tequila și mierea la fiert într-o cratiță mică; gatiti pana se reduce la 3/4 cana (aproximativ 10 minute).
Combinați amidonul de porumb și 2 lingurițe de apă într-un castron mic și amestecați bine.
Adăugați amestecul de amidon de porumb în amestecul de suc, amestecând constant cu un bici. Aduceți la fierbere și gătiți timp de 1 minut, amestecând constant.
Se ia de pe foc și se amestecă coaja de tei, 3 linguri suc de lămâie și piper roșu.
Așezați puiul pe grătar acoperit cu spray de gătit peste arzătorul drept (căldură directă). Acoperiți și grătiți timp de 5 minute pe fiecare parte, ungând ocazional cu amestec de suc. Mutați puiul în grătar peste arzătorul stâng (căldură indirectă). Acoperiți și grătiți încă 5 minute pe fiecare parte sau până când ați terminat, ungând ocazional.