Coapse De Pui Fierte Cu Lămâie Și Morcovi
Coapse de pui fiert cu lamaie si morcovi este un fără gluten, întreg 30 și vegan rețetă cu 6 porții. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 3G de proteine, 2G de grăsime, și un total de 143 calorii. Pentru 80 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 17% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. Acesta este adus la tine de retetele mele. Un amestec de apă, pătrunjel, jupuit și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 51 minute. În general, această rețetă câștigă un scor excelent spoonacular de 83%. Încercați Coapse de pui fierte cu morcovi și cartofi, Coapse de pui fierte cu măsline și lămâie, și Coapse crocante de pui parfumate cu lămâie, cu cartofi și morcovi pentru copii pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Combinați pătrunjelul și coaja de lămâie într-un castron mic; deoparte.
Încălziți uleiul într-o tigaie mare antiaderentă la foc mediu-mare până la cald.
Adăugați coapsele de pui și gătiți 6 minute pe fiecare parte sau până se rumenesc ușor.
Scoateți coapsele; deoparte.
Adăugați morcovul și ceapa; gatiti, amestecand constant, 8 minute sau pana cand se inmoaie.
Adăugați chimen și restul de 4 ingrediente. Întoarceți coapsele de pui în tigaie. Acoperiți, reduceți căldura și fierbeți 15 minute sau până când puiul este gata. Descoperă și crește căldura la mare. Gatiti 2 minute sau pana cand lichidul se ingroasa. Amestecați pătrunjelul și coaja de lămâie chiar înainte de servire.